Jul 292010
 

Ehh dulu bukan dah bersatu dengan UPM ke?? hehe betul tu. Memang pernah bersatu.. but sekarang dah beralih arah.. biasalah bila hidup ni terlalu berharga. kenalah buat pilihan yang terbaik dan mendamaikan hidup untuk lebih bahagia… hehe :p

Jadi, I’m back to basic. Kembali kepada UTeM yang pernah berjasa dalam memberikan saya segulung Diploma. Ok? I repeat.. I’m back to UTeM.



Ada sesiapa student UTeM sini. hah jangan terkejut. Kalau ada nampak mamat tembam dan errrr segak ni, memang tu admin fitrihadi.com ar.. bukan pelanduk dua serupa pun haha. Jadi, no more UPM dah..

Kenapa UTeM? Mestilah sebab boleh transfer banyak credit/subject.. masa belajar pun 3 tahun setengah.. actually nak buat 2 tahun setengah pun boleh je, tapi terlalu padat subject dalam satu sem tu. kalau boleh nak fokus study ni betul-betul.. Diploma dulu pun ada part yang down… alahai.. cukup lah tu..now kena fikir masa depan lak…


Gambar takde kaitan.. sowiee


Lagipun UTeM ni memang best. Now I stay di umah sewa dengan kawan-kawan diploma dulu. Tak stay hostel pun takpe sebab ada pengecualian untuk bekas pelajar Diploma UTeM. hohoho ni yang best ni. Motor atau keta pun tak kisah nak usung ke sini. Jadi takde ar rasa terpenjara. Nak bergerak ke hulu ke hilir atau ada urgent case pun senang nak terjah.

So ini je update terbaru pasal hidup saya. Siapa-siapa yang follow my Twitter tu, just tau saya ke Melaka je. Dan ini lah sebabnya saya bertolak ke Melaka. Sebab ada dapat tawaran untuk sambung UTeM.

Ermm sekarang boring skit sebab taktau nak buat apa. TV pun boleh tengok TV2 dan TV3 je. Adoii lagipun tengah tunggu my Lagenda ZR sampai. My bro baru pos petang tadi. Maybe esok atau lusa sampai kot. Urusan daftar ada lagi yang tergendala. Study pun nak kena kejar minggu-minggu yang terlepas tu. Alahai…


Sama gak takde kaitan. Alahai Encik Kacang…


A’ah kenapa pilih UTeM?(eh tak habis lagi??) sebab universiti ni berada di Melaka. Korang tau kan Melaka ni ada apa. Banyak sangat. Pantai ada. Shoping complex punyalah berlambak. Panggung Wayang ada 3 buah. pilih je.. makanan pun superb dan heaven.. dan yang paling best jalan raya takde lah jem sangat cam KL. Kalau pandai pilih time maka tak jem la hehe tak lupa juga juga ada stesen bus a.k.a. Melaka Sentral yang selesa serta best (walaupun banyak indon.. adesss)

ermm dah sampai melaka ni rasa macam ada Amoi MMU dok usya. Dan ada blogger bulat ni yang nak kena sakat dengan saya kat UTeM nanti. Oh maaflah Cik Syida..tak sempat kita nak berkenal-kenalan sebab saya dah pindah UTeM. Actually, Cik Syida ni student UPM. Maaf sangat-sangat ye.

Eh budak umah ni dah kecoh ar saya update blog. Chow dulu! haha

Yang nak bagi duit raya,
– fitrihadi –
(Visited 159 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Adeh aku kena selesema ar plak...

Comments

  1. amoi says:

    aku dah ada kat kg. apa jadah aku nak usya kau dari jauh.

    keh3

  2. saya_aRief says:

    t’ingin belaja di uTem..

  3. lepas tu aku ni jadi blogger yang bulat la kan? ko lak? bujur la kot? hampehs…

  4. iss says:

    utem? OMG. bahahaha! see u soon!

  5. UTEM???…. adik ipar sy amik DIP kat situ…. Science computer….

  6. fina fento says:

    selamat maju jaya :P

  7. Sir Marcello says:

    eh…dah pindah pula? takkan pi UTEM semata2 melaka tue banyak hiburan?

    1. FITRIHADI says:

      takde lah semata-mata hiburan… utem ni tempat lama..diploma ambik sini. jadi byk kelebihan terutamanya untuk pindah kredit..yang hiburan tu sampingan je.. jadi student memang stress..sbb tu kena pilih tempat yang selesa dengan diri

  8. syidashukor says:

    fitri ! sedihnyaaaaaa ! tak sempat nak kenal dengan u lagi , u dah pergi . i garang sangat ke masa jadi PU hari tu haha .

    apapun all the best ! :D

  9. zik says:

    owh dekat utem… bagus2.. semoga berjaya bro.. hehe

  10. yoy says:

    pasni dtg utm lak yek..hehe

  11. amoi says:

    aku hangin betul dengan kau!

    bila nak updated blog ni?

    entry ni dari aku cuti mid term aritu.

    haha

    1. FITRIHADI says:

      dah..aku dah update pun..okay???

  12. x-po says:

    hohoho bapak gile pic basikal tu..terkesima jap aku tgk

  13. Utem? At melaka tu kn?

    1. FITRIHADI says:

      A’ah.. utem kat melaka tu…


LIKE KAMI DI FACEBOOK