Jul 262010
 

Eh dah nak raya?? haha biasalah kaum hawa pun mesti dah kalut tempah baju 10 20 helai nak melaram di pagi raya. Jadi, blog fitrihadi.com ni pun nak kalut jugak sambut raya. hehe :p



Untuk kali ni saya nak kasi duit raya skit. Nuffnang punya earning yang terbaru ni pun dah nak capai RM400. So nak kongsi sikit dengan korang. Apa pun, jom join contest yang bertajuk ‘Contest Duit Raya Fitrihadi.com’. Hadiah terkumpul bernilai RM100 je. Cukup? Kalau tak cukup gi ar cari sponsor lagi. hehe tapi kalau ada lagi yang nak sponsor tambah hadiah, amatlah dialu-alukan.

Syaratnya tak susah pun. Apa yang korang perlu buat adalah;

1. Buat satu entry bertajuk ‘Contest Duit Raya Fitrihadi.com‘. Dalam entry tu korang kena nyatakan dedikasi atau ucapan raya dari korang kepada saya a.k.a Fitrihadi. Boleh buat edit gambar, kad raya, music video atau apa saja yang menarik dan kreatif sebagai ucapan raya.

2. Lepas tu, letak banner 125×125 di bawah ni pada sidebar korang sehingga tarikh tamat. Copy je code bawah tu dan paste. Mudah je..





3. Bila dah publish tu, tinggalkan PERMALINK entry korang tu di ruangan komen bawah ni. Saya akan buat satu senarai untuk semua peserta yang bertanding nanti.

4. Pemenang dipilih berdasarkan dedikasi atau ucapan paling kreatif dan terbaik.

5. Tarikh tamat adalah pada 31 OGOS 2010 a.k.a. hari kemerdekaan. Senang kata pada 31 Ogos 2010, selepas pukul 11.59pm dah takleh antar dah. Jadi, masa banyak lagi kan. Gi cari idea dulu baru buat. Dan kalau tanak lupa, letak ar dulu banner tu kat sidebar blog korang, supaya korang tak lupa.

Hah… Dan yang paling korang nak tau adalah hadiahnya kan. hadiahnya adalah berupa wang tunai seperti berikut. takdelah lumayan tapi still boleh buat beli kuih tart kan. Duit raya tu akan di bank-in ke akaun pemenang dalam minggu terakhir sebelum raya. Boleh ar nak buat beli songkok ke, tudung bawal ke, tudung toman ke, tak pun nak buat beli kuih tunjuk pun sempat lagi kan.

1. Pemenang pertama akan mendapat RM50.

2. Pemenang kedua akan mendapat RM30.

3. Dan pemenang ketiga akan mendapat RM20.

Semua duit raya tu akan dibank-in ke akaun korang. Macam mana? Ok tak? Kalau ada idea gempak tu boleh ar join. Dan kalau ada pertanyaan boleh je ajukan kat ruangan komen bawah ni. Thanks guys!

Akhir kata selamat berpuasa dan selamat hari raya! (walaupun masih terlalu amat sangat awal) :p

Yang suka bau wangi One Drop Perfumes,
– fitrihadi –
(Visited 16 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  RT: Kengkawan! Mintak Tolong Korang Untuk Like Komik Saya, Boleh?

Comments

  1. […] Sikit Komen Pasal Contest ni. ShareDigg DiggSalam, Hari ni dah 2 September. Maknanya dah dua hari Contest Duit Raya Fitrihadi.com dah ditutup. Jadi pada korang yang tak sempat join tu saya mintak maaf. Lepas ni insyaallah kalau […]


LIKE KAMI DI FACEBOOK