Jul 142010
 

Video ni saya dapat dari minggu orientasi yang lepas tu. So nak kongsi dengan korang skit. Moga dapat jadi inspirasi kepada korang untuk terus bersemangat dalam hidup ni! Lelaki ni namanya Nick Vujicic. Dia seorang yang sangat penuh dengan inspirasi. Bagus untuk korang yang rasa kecundang dalam hidup.


You’re such a great guy Nick! I envy you!


And this is the great video by him. It’s a beautiful sad thing I’ve ever seen in my life



Harap korang dapat kongsi apa erti kehidupan ni pada ruangan komen di bawah. Thanks guys!

Yang bersyukur atas apa yang ada,
– fitrihadi –
(Visited 49 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Cinta Lelaki Baik vs. Cinta Lelaki Jahat

Comments

  1. Cik Nass says:

    ya Allah…~ Aku bersyukur kerana masih ada tangan dan kaki untuk meneruskan kehidupan.. :(

  2. azuan says:

    yep! no worries~

  3. naem says:

    kental pya org :)

  4. […] This post was mentioned on Twitter by Fitri Hadi. Fitri Hadi said: Inspirasi: Bila Tiada Kaki Dan Tangan, Teruskan Bergembira! | FitRiHaDi [Dot] .. http://bit.ly/byzu45 […]

  5. aien says:

    bersyukur dengan apa yang kita ada…

  6. ReD says:

    org yg kekurangan macam nick pun leh survive n kuat. apatah lagi kita yang lebih baik anggita badan berbanding dia yang mudah putus asa bila gagal.

  7. Wawa~* says:

    wah… really envy him! walaupun ada kkurangan fizikal tp tetap ceria dan jalani hidup to the max! smai bole jd kan dia lebih ‘smpurna’ dr kita ni ;D

  8. zuhaimi zul says:

    Kagum…

    tersedar, kenapa aku byk merungut sedangkan aku dicipta sempurna… Ya Allah, aku bersyukur dengan kurniaanMU…

  9. ann says:

    wpun fizikal dia mcm tu, dia msih mampu enjoy ngn life dia…

    kdg2 bagus omputih ni, diorang same2 bg semangat…huhu terharu lah

  10. arek says:

    asal video je aku xleh tgk, kt opis dia blok hehhe..

  11. hafizaiman95 @ fizs says:

    omputih ni sungguh tabah.. mampu tersenyum riang wlaupun keadaan fizikal mcm tu skali..

    1. FITRIHADI says:

      dia punya motivate tu tinggi sangat ar..aku tengok video ni kengkadang sedih gak tengok dia..adoii bersyukurlah kita ada anggota badan yang sempurna


LIKE KAMI DI FACEBOOK