Jul 162010
 

Salam,

Siapa ada jawapan kepada soalan di atas?
.
.
.
ermm nampaknya takde siapa yang boleh bagi jawapan yang betul. Actually masa Tiger Woods masih kecil bapak dia telah belikan dia sebuah set golf yang ‘baik punya’. Sampaikan bila dia dah gian sangat, dia angkut set mini-golf tu gi mana-mana je. Ini ada buktinya :p


“Baik punya!”


haha ada gaya tak? So siapa-siapa yang rasa nak jadi jaguh golf macam Tiger Woods ni boleh beli set permainan golf semasa ‘toot’ untuk mempertajamkan lagi skill korang. Jangan marah ek!

Yang bukan playbuaya cam Tiger Woods,
– fitrihadi –
(Visited 38 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Kucing Buat Surprise Tapi Tak Jadi. Keh keh keh...

Comments

  1. chybee says:

    hahaha..lawak la pulak tgk muke tigerwoods main golf kecik ni :D

  2. arek says:

    main golf ok lg, bayangkan kalo nak terer main bola buat cmni..terabur la

  3. saya_aRief says:

    adess..
    xterucap dengan kate2.
    haha..

  4. lydzar says:

    cehhhh..ni kira tahap mabuk golf la kot

    1. FITRIHADI says:

      bukan..inilah konsep practice makes perfect.. hehehe

  5. cutebabygirl says:

    eeeeeeeeeee
    x senonoh!

    1. FITRIHADI says:

      eh ok ar tu..bukan lucah pun hehehe

  6. iNtan says:

    lol..
    x bleh blah la muka dia..
    hahaha

    1. FITRIHADI says:

      haha tau takpe :p


LIKE KAMI DI FACEBOOK