Jun 012010
 

Bulan Mei baru meninggalkan kita. pejam celik pejam celik dan abis sebulan. Rasa cepat je masa berlalu. Korang rasa berbaloi ke masa yang korang guna tu sebelum ni? Kalau rasa masa tu berharga silalah banyakkan amal dan buat kebaikan sedikit. erkk apsal tetiba macam ada ceramah agama lak ni? adoi

Ok saya nak buat penghargaan sikit kepada pengkomen-pengkomen blog fitrihadi.com ni yang tak jemu-jemu membebel di ruangan komen tu. Lepas ni janganlah segan nak membebel sebab saya suka dengar orang membebel ni. Kalau sunyi je tak best ar. Bosan gak jadi shy guy macam saya ni. Sebab tu saya dahagakan bebelan korang hahaha

Jom terjah pengkomen yang banyak membebel dalam blog Fitrihadi.com

LIHAT JUGA:  Pengkomen Terbanyak Fitrihadi.com Januari 2011 | Ada backlink, PR pun naik, kan?

Jutaan Terima Kasih banyak-banyak diucapkan kepada blogger-blogger yang sudi meluangkan masa di blog fitrihadi.com ni. Dan kepada yang tidak tersenarai, korang tetap terbaik bagi saya.

Bulan Mei pergi bulan Jun pun tiba,
Terima Kasih diucapkan Kepada bloggers semua,
Kalau salah harap tegur-tegur la,
Maaf dipinta walaupun bukan hari raya.

Yang memang pendiam,
– fitrihadi –

.

(Visited 4 times, 1 visits today)

Comments

  1. Wan Perlis says:

    thanks fit
    rasa dihargai
    blog no3 tu mmg best ahaha

    1. FITRIHADI says:

      haha thanks jugak sebab rajin komen my blog :) bro pun rajin2 lah update blog..macam jarang je update…

  2. zuhaimi zul says:

    tempat ke-7, kira oklah tu…hahahahhaha….
    .-= zuhaimi zul´s last blog ..Hujung minggu di Isketambatu… =-.

    1. FITRIHADI says:

      haha takpe..bulan jun boleh beri lebih banyak komen lagi :)

  3. Piston Pecah says:

    wah…den pon terhangat yo..
    tenkiu bro
    .-= Piston Pecah´s last blog ..Alamak! Siri 2 – Mulai 1 Jun 2010,10.30 Malam =-.

    1. FITRIHADI says:

      hehe memang hangat bro :D thanks gak sebab sudi beri komen kat blog merapu ni :p

  4. […] This post was mentioned on Twitter by piston pecah, Fitri Hadi. Fitri Hadi said: Siapa Pengkritik Terhangat di Fitrihadi.com Bulan MEI 2010? Layout blog mana paling cun? http://bit.ly/bRuyKD […]

  5. ehhh..saya pun ada…terima kasih krn menghargai komen saya…
    .-= [Kazaztan Team]´s last blog ..Kalaulah…(II) =-.

    1. FITRIHADI says:

      hehe terima kasih gak kerana selalu bagi komen di sini :)

  6. aien says:

    wahaha… masuk list jugak ke?? top10 la kiranya?? hoyeh hoyeh.. terharu.. ngeee~

    thanks ya fit.. ^___^

    byk ilmu yg boleh dpt dr blog fit nie.. sb tu sy suke singgah.. heee..
    .-= aien´s last blog ..Award + Tag by Cik Fatin =-.

    1. FITRIHADI says:

      ye ke??terharu lak bila tau dapat tolong something :) thanks sbb support this blog :)

  7. Sya Isya says:

    wah wah..sya tersenarai juga eh? tq tq…
    .-= Sya Isya´s last blog ..NUFFNANG EARNING BUKAN LAGI RM 0.00 =-.

    1. FITRIHADI says:

      a’ah thanks sbb sudi bagi komen di blog fitrihadi.com ni

  8. fina fento says:

    wuu..no 4..hehe..banyak jugak saya membebel kat sini rupanya..teehee~

    malu pulak rasanya tengok gambar terpampang macam tu :P
    .-= fina fento´s last blog ..Kapal bantuan kemanusiaan ke Gaza diserang, dua wartawan Astro Awani antara yang dikhuatiri menjadi mangsa =-.

    1. FITRIHADI says:

      haha lepas ni rajin2 lah membebel lagi ek :)

  9. serol says:

    trimas fitri..
    dpt no 2 pun jadi la..
    komen byk merapu je pun..hehe..
    ko pun selalu komen blog aku kan, trimas jugak.. :D
    .-= serol´s last blog ..Pelakon IP MAN tu kawan aku. =-.

    1. FITRIHADI says:

      hehe takpe..asalkan komen sudah hehe thanks banyak sbb support blog merapu ni :p

  10. nur hidayah says:

    selamat bulan baru. hehhe :) takde dlm senarai plak. cewah :p
    .-= nur hidayah´s last blog ..Surat Khabar Mana Yang Paling Best Sekali? =-.

    1. FITRIHADI says:

      heh selamat bulan baru :p

      takpe bulan jun bleh usaha lagi :)

  11. naem says:

    ho3 sbenarnya nk komen awai kt entry ni…tpi segan~…ha3 thx ya~!

    1. FITRIHADI says:

      segan napa lak?? apa pun thanks sebab jadi pengkomen tegar blog ni hehe


LIKE KAMI DI FACEBOOK