Jun 262010
 

Bro.. Apa ni, bro?? Takkan bila nak kalah main tembak2 ni.. Tak macho ar..


Main kasar nampak!


Haha takkan tak lawak kot. Monyok je muka korang. Chill ar sket!

Sorry entry pendek je walaupun hari sabtu ni terasa lebih panjang masanya dari biasa. Adess nak layan blues jap hari ni! Sabtu depan dah kena daftar orientasi. adess

Lepas ni maybe ada entry pendek-pendek je tapi banyak kot dalam sehari. Macam diet le plak. hoho Selamat hari minggu!

Yang tetap sokong England!
– fitrihadi –
(Visited 21 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Darth Vader Pun Kena Buat Gambar Passport. Sempoi giler! Haahaa.

Comments

  1. xikgufarha says:

    hahha cehh…aku terpedaya!! ohh tidakk~~

  2. […] This post was mentioned on Twitter by Farhatul Hakimah, Fitri Hadi. Fitri Hadi said: Pemain Bola Sepak Kena Tembak Masa Tengah Main Bola! Alahai… http://bit.ly/c1CqMD […]

  3. Piston Pecah says:

    pemain bola?owh egatkan golongan vip dan vvip je dalam bahaya…

    1. FITRIHADI says:

      tu tipu2 je la..adess :)

  4. serol says:

    haha..buat2 jatuh, mcm ronaldo je suka jatuh2 ni..crita yg ada babak sniper tu aku pernah tgk..best..

    1. FITRIHADI says:

      haha ntah la apa cita sebenarnya..mungkin dia sakit betul2 kot

  5. MokhZam says:

    lawak petang sabtu ke ni?…hehehe

    *yang juga tetap menyokong ENGLAND ;)

    1. FITRIHADI says:

      england dah kecundang… frust giler.. main ntah apa2..adoiii

  6. Wan Perlis says:

    1 shot 1 kill


LIKE KAMI DI FACEBOOK