Jun 262010
 

Kenal Lady Gaga? Bukan Lady Gagak mahupun lady gago. Tapi ini betul-betul punya Lady Gaga. Kali ni bukan kontroversi baju yang dah macam kain buruk atau pun fesyen yang dah macam alien planet zoohal. Tapi err tapi… camna nak cakap ek? Kalau bagi orang perempuan mesti diorang ada pengalaman pasal benda ni. haha



Erm faham tak?? Camna kaum wanita sekalian? Korang selalukan pakai kasut tumit tinggi? So mesti pernah jatuhkan. Kira biasa ar tu jatuh. Apa rasanya? Boleh ar kongsi skit kat sini. Haha apa pun orang cantik selalu kata;

Beauty Is Pain!

Jadi Lady Gagal ni ntah camna boleh buang tabiat gi pakai kasut platform yang kelihatan tak logik untuk dipakai berjalan tu. Dah la platform tu tebal gila.. lepas Lady Gagal ni berjalan-jalan kat sekitar airport tu, tiba-tiba dia terjatuh sebab tak dapat balance. alahai….

LIHAT JUGA:  (Video) Awal Ashaari Melamar Scha Al-Yahya Dalam Propaganza


Kejadian ni baru je berlaku kat London Heathrow Airport. Dalam minggu ni gak. Rasanya semalam kot keluar kat berita. adess tu lah. Siapa suruh pakai kasut platform yang tinggi bak KL tower. Kan dah tergolek kat situ. Alahai Lady Gagal…

Yang berani untuk gagal,
– fitrihadi –
(Visited 71 times, 1 visits today)

Comments

  1. Hazirah al-Barakbah says:

    bongok tol lady gaga ni. dh tak suka dia lepas tau yg dia adalah salah sorg pengikut iluminati. ada jaa lagu bad romance terus tukar station radio hoho :D

  2. cutebabygirl says:

    gile ah kasut die!
    x masuk akal tol!
    agak2 ar nk jd trendsetter pon. aiyaaa~

    1. FITRIHADI says:

      lantak dia lah.. haha lady gagallll…

  3. ann says:

    mmg spesies makhluk pelik ni….

    bukannyer cantik pun fesyen cenggitu…nyeksa diri jer…

  4. wawan says:

    adoilaaaa
    tu laaa suka sangat pakai pelik²..

  5. Hassanah says:

    erk,beuty ke tu?
    O_o
    Lady Gagak teringin nk cium lantai la,tu dia buat2 jatuh je
    haha
    :D

  6. razfira says:

    xpela at least dia jatuh dgn bergaya..hahaha

  7. Azuan says:

    Gila tinggi kasut dia.. sekali jatuh daa…

  8. miera says:

    lol
    x pnah lagi jatuh wpun heels stinggi 4 inci
    Lady gaga nak jugak rasa jd tinggi
    tu yg tapak tebal gila

  9. nuriz says:

    padan muka lady gaga ..agagaga!! awat pakai pelik2 sgt..pakai le lagi hehe

  10. […] Lady Gagal Jatuh Lagi.. Dan Lagi.. adeh… Ingat tak dulu aku pernah share berita Lady Gaga a.k.a. Lady Gagal ni jatuh tersungkur sebab pakai kasut tumit tinggi.. Sekarang Lady Gagal ni jatuh lagi. Kali ni dari tempat yang lebih tinggi.. iaitu dari atas […]


LIKE KAMI DI FACEBOOK