Jun 102010
 

Post ini khas untuk KONTEST NAK MENANG BLACKBERRY! yang dianjurkan oleh blog porttuantanah.com. Takde apa nak celoteh sangat. Hari pun dah malam. Malam pun dah nak masuk ke pagi. Nak tido ar. Letih dah untuk hari ni. ades..

Tarikh kontest: 10 Mei 2010 – 10 Jun 2010

Hadiah untuk direbut: 3 BlackBerry Smartphone!

Syarat-syarat kontest

1. 3 gambar
2. Melakonkan watak Abe, TTT, dan diri sendiri. Siapa TTT & Abe? Korang leh tengok atas menubar blog porttuantanah ek..
3. Posing sebagai Abe dan pegang kertas bertulis atau print www [dot]
4. Posing sebagai TTT pegang porttuantanah
5. Posing sebagai diri sendiri pegang [dot] com
6. Sambungkan ketiga-tiga gambar memanjang, atau melintang. Boleh juga edit guna satu background.
7. So hasilnya macam pegang www [dot] porttuantanah [dot] com.
8. Buat satu entry khas untuk kontest ini dalam blog korang, sertakan gambar dan jangan lupa backlink ke blog porttuantanah.com.
9. Letakkan URL link kontest anda di ruangan komen entry ini.
10. Jadi follower porttuantanah.com.
11. Letakkan banner porttuantanah.com di sidebar blog anda sepanjang kontest berlangsung. Anda boleh copy code banner blog ni..

Ini gambar yang nak dipertandingkan. Klik untuk tumbesaran.:

LIHAT JUGA:  Jom Join My Raya Moment Contest Dengan Hadiah Mencecah RM1000!


Yang terangkat bila dipuji,
– fitrihadi –
(Visited 11 times, 1 visits today)

Comments

  1. KATEGORI LELAKI | TOH TUAN TANAH says:

    […] 37. Fitri Hadi […]

  2. bellarossa says:

    huhu weh fit.lame aku tak jejak sini.maaplah laptop meragam. lah ni blog aku wat hal plak..entah nape org xboleh nk bace plak. rasa nk dlete je..emo2..huhu.

    menarik doh ko nye gmbar ni.moge ko menang,aku support, ganbare naaa!

    1. FITRIHADI says:

      blog tu berat sebab ada sangkut kat link amitjain.co.cc… cuba check kat coding blog tu widget yang ada link tu..buang ar kalau pandai..tapi sebelum tu backup dulu..kang rosak mampus lak..hehe

      thanks..harap2 menang lah ye.. thanks sbb support :)

  3. arek says:

    alamak kontest da lepas tarikh daa…

    1. FITRIHADI says:

      a’ah dah lepas ar.. sorry.. ini pun buat last minute

  4. TTT says:

    hye fitri :)

    wah ade owg terbang la..hehe

    TTT dah letak kat blog :)
    nanti fitri tgk2 yea

    tq sbb join kontest ni

    take care n gd luck dear :)

    1. FITRIHADI says:

      ya thank you gak sebab buat contest ni :)

      take care n have a nice day! :)

  5. ReD says:

    serius sis x faham pasal kontest ni..huhu..ada gak bloggers lain buat.. tapi haram sis nak paham… ;p

    1. FITRIHADI says:

      tak faham camna lak?? buat camtu lah.. macam gambar saya tu

  6. nanajoe says:

    gud luck ye~~ :)

  7. khai says:

    gudluck. doakan saya berjaya juga.. persaigan sehat.. hehe

    1. FITRIHADI says:

      thanks bro..gud luck too..ye sama2 kita doakan kejayaan kita.. thanks sbb sudi jenguk :)

  8. CHYBEE says:

    perghh siap terbang2 lagi tu :D

    1. FITRIHADI says:

      haha boleh la terbang skit :p


LIKE KAMI DI FACEBOOK