Jun 182010
 

So sesiapa yang akan sambung pengajian ijazah di IPTA tu mesti berkobar-kobar kan semalam nak tunggu keputusan yang keluar jam 12 tadi. hah amacam? korang dapat mana? Sabah? Sarawak? Pegi je la dapat mana pun. Yang penting dapat timba ilmu sebanyak yang boleh untuk masa depan korang.

Bagi yang belum cek result, boleh cepat-cepat ke LAMAN WEB RASMI KEMASUKAN KE IPTA untuk cek dan kongsi-kongsilah korang dapat universiti mana ye.


Reaksi skema bila dah dapat result :p


Saya? Alhamdulillah dapat gak universiti yang dicita. Tapi nak bagitahu universiti yang mana satu tu sorry lah. Ye lah. Mana tau kang ada yang buat macam ni. woo menakutkan..



atau pun macam ni…



Mungkin jugak macam ni…



dan tak kurang jugak macam ni…



hehehe jadi, tak nak ar heboh-heboh kat sini. tapi takpe, nanti kalau nampak saya kat orientasi atau kat mana-mana tu tegur-tegur lah ek. Saya ni lebih kurang ramah dan ok je untuk ditegur walaupun muka dah macam gangsta kampung pinang dua batang :p

Akhir kata, tahniah diucapkan kepada yang berjaya dan yang tak berjaya tu takpe, korang boleh masuk IPTS atau senang cerita cari kerja terus. Nak lepak rumah tunggu pinangan pun apa salahnya kan. hehe Apa pun saya happy gak dengan result yang saya dapat sebab dapat universiti dan course yang saya nak iaitu multimedia.. serta dapat kejar apa yang saya dah ‘tinggalkan’….

yang dah gedebab sebab lepak kat rumah,
– fitrihadi –
(Visited 19 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Wah Yamaha Lagenda ZR Saya Dah 1 Tahun Setengah

Comments

  1. Wan Perlis says:

    tahniah
    habaq la u mana

    1. FITRIHADI says:

      err adalah..nanti lepas orientasi baru gitau.. skarang serabut ar kepala otak haha

  2. Kuwe says:

    tu diaa. nak kena filter ni universiti mana ada kos multimedia. kalau aku teka betul amacam?

    1. FITRIHADI says:

      haha tekalah..tapi jawapannya selepas orientasi :p

  3. nenek moden says:

    aku teka…uitm shah alam?
    hehe..tahniah..

    1. FITRIHADI says:

      bukan lah.. heheh thanks :)

  4. Yatre says:

    tahniah fit!! masuk mana. story la cikit. hahah

    1. FITRIHADI says:

      thanks.. adalah..tunggu lepas orientasi baru bagitahu :)

  5. sukiminna says:

    eh..i tot u olredi workin.

    ok, a wild guess..u melaka? :D

    1. FITRIHADI says:

      manadalah.. gambar dalam about me tu gambar praktikal je hehe

      melaka? salah hehe

  6. arek says:

    tahniah la bro, blajo pandai2..

    1. FITRIHADI says:

      thanks for the wish.. :)


LIKE KAMI DI FACEBOOK