Jun 282010
 

Korang nak tau kenapa Germany menang malam ni? Setelah dibuat edisi siasat dan selidik dengan lebih mendalam serta menceroboh bilik pentadbiran bawah tanah Germany, rupa-rupanya team bola sepak Germany ni takut dengan seseorang yang cukup diorang geruni. Kalau mamat ni mengamuk, memang mampus ar diorang semua. Tau siapa?



Siapa lagi kalau bukan Adolf Hitler. Jadi, korang bayangkan Adolf Hitler ni mengamuk sakan kalau pasukan Germany ni kalah. Mau kena belasah sorang-sorang player germany ni. Inilah video yang team Germany tonton sebelum main bola tu. Patutlah player Germany main macam nak mati je. Alahai…



Malas nak cakap banyak. Takde mood sebab England dah kecundang. Frust giler! Yang tak puas hati ni pengadil! Penjaga garisan tu macam tidur je. Mata dia tengok bola ke tengok awek bola yang seksi?


Inilah jaringan England yang pengadil tak nampak. Alahai…


Satu gol England yang Lampard jaring tu pengadil kata tak gol. Pastu satu gol Germany tu memang patut batal sebab jelas offside. Apa ni pengadil? Korang tak cukup tido ke terlebih tidur? Adoi What eva!



Yang harap Germany out lepas ni (hoho),
– fitrihadi –
(Visited 75 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Iklan Red Cube Puma feat. Khairul fahmi a.k.a Apex

Comments

  1. sharinginfoz says:

    memang betul pengadil terang2 silap sama juga masa uruguay ngan south korea tapi uruguay tetap melangkah ke semi final. nak tengok argentina ngan brazil final nanti

    Suku Akhir Piala Dunia

  2. MokhZam says:

    frust betul la england kalah…kalau 2nd gol tu terima konfem rentak game mesti lain…harap argentina kalahkan german lepas ni…huhu

  3. fina fento says:

    England main mcm tak agresif pun. Pemain German dah turun bawah, dorg dok terhegeh – hegeh lagi..Berharap argentina menang jugak.

  4. Blabberina says:

    dah baca kan my topik psl germany vs england?
    btw,have to agree pasal pengadil. but stil hepi jerman menang.cuma rasa2nya lps ni geramny kalah

  5. zam says:

    German deserved to win. England main cam taik. So, no wonder kalah 4-1. Kalau kalah 2-1 ke sedap gak nig sampai 4 bijik… haiii… silap2 German menang WC 2010

  6. aien says:

    ho ho ho.. nak jerman out ek!! takleh!!

    go Jerman go!! hahaha =P

  7. yoy says:

    haha..gelak skit je..rilek r bro..england mangse capello yg sengal..lgpun jerman maen smart..so terimalah hakikat..mlm ni kite tgk chile blasah brazil ok..hehe

  8. chybee says:

    semua nak argentina mng tp chybee tetap yakin deutschland yg menang :D

  9. razfira says:

    referee sokong German la tu..haha

  10. RozaniGhani says:

    england tu cuma lauk je

  11. Hazzy says:

    pakat pakat bungkuih baju lah…

  12. kyuubi says:

    england main harap glamour je lebih. pasal pengadil tu mmg tak stuju la diorg bagi batal gol tu. memang dah nampak sgt gol. tapi dah nasib badan. patut lepas ni guna teknologi yg lebih canggih la

    harap Brazil jadi juara! haha

  13. bellarossa says:

    huhu nasib baik den tak minta bola..heee

  14. Wan Perlis says:

    england tetap kalah walaupun gol tu dikira :)

  15. suki says:

    psl gol england tu aku rasa mmg lineman tu terlelap ar. kat flashback mmg terang nmpk masuk .nk wat cane pengadil kuasa veto. ape lagi england.sue pengadil tu. sue..bahahaa.

  16. Wawa~* says:

    rasanya german bakal jadi champion this year… :)


LIKE KAMI DI FACEBOOK