Jun 232010
 

Ye.. Jom kita beli Dara bulan Julai ni. Sebab apa? Korang tengok bawah ni. Ada jawapannya!


Credit: irinenadia.blogspot.com


Amacam?? cantik tak?? Hehe Jadi, jangan lepaskan peluang untuk dapatkan majalah Dara.com keluaran Julai ni. Sebab salah sorang blogger kita jadi cover story majalah ni.. Siapa lagi kalau bukan cik Irine Nadia Marcello.

Apa pun, nak ucap tahniahlah sebab dapat peluang keluar dalam majalah Dara.com. Bukan senang nak ada peluang dapat publisiti melalui media massa ni. Lepas ni bolehlah terima offer untuk keluar dalam majalah Fitrihadi.com lak. Boleh? hehe

Dulu cik Irine Nadia Marcello ni dah keluar kat satu artikel dalam utusan Malaysia. Sekarang keluar kat majalah Dara.com lak. Korang boleh baca entry beliau tentang “DARA.com July” ni. Wah makin hebat penangan Cik Irine Nadia Marcello ni. Ermm apapun, bersyukurlah ada wajah secantik bunga. Murah gak rezeki sikit-sikit :)

Dan ada lagi sorang blogger iaitu cik Fatin Liyana turut berpeluang keluar dalam majalah Dara.com keluaran Julai ni. Tahniah jugak diucapkan. Baru je baca entry “Dara.com Julai Issue” dalam blog cik Fatin Liyana ni. :)


Credit: :: Fatin Liyana ::


Bagi saya, kalau tengok wanita cantik ni macam tengok bayangan bulan dalam air. Memang rasa dekat je, tapi sebenarnya jauh dan sukar dicapai. Dan bulan tu pulak cantik sangat, tak sesuai untuk diri sendiri yang serba kekurangan ni. ermm apsal syahdu je bunyi??

Erkk terkeluar lak ayat jiwang 24 karat. Cukup ar setakat ni. Kang abis rosak laptop korang terkena muntah sendiri. Hehe.. Korang jangan lupa dapatkan majalah Dara.com keluaran Julai nanti. Pastu letak dalam frame elok-elok. Chill!!!

Yang selalu kena reject,
– fitrihadi –
(Visited 37 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Majlis Pernikahan Irene Nadia Marcello & Amirul

Comments

  1. Wan Perlis says:

    aku nak majalah teruna
    bkn artis pun blh masuk mag

    1. FITRIHADI says:

      ada ke majalah teruna hehe

      a’ah magazine sekarang siapa2 pun boleh masuk janji berani tonjolkan diri

  2. matjoe says:

    kalau selalu kene reject,

    ko bukak reject shop

    1. FITRIHADI says:

      boleh gak.. haha pandai2 je :p

  3. ReD says:

    nak masuk majalah jugaakkkk T___t

    1. FITRIHADI says:

      gi ar antar resume hehe

  4. aa jd blogger pn da mcm celebriti da skang :)

    1. FITRIHADI says:

      a’ah betul tu.. dunia jadi makin kecik

  5. bellarossa says:

    wahhh cantiknya.hehe.. rasa macam langit dgn bumi aku ngn akak ni.hehe…

    kat india ade ke jual ek? haha

    1. FITRIHADI says:

      dia akak ke?? rasa macam dia muda lagi je..tengah belajar lagi ermm ntah lah. hehehe

      oh india tarak jual ini majalah ar..sorry cik adik manis.. (ini slang india cakap) haha

  6. azuan says:

    bulan 8 aku pulak masuk majalah nie..boleh ke agak3 ko ekeke..

    1. FITRIHADI says:

      boleh je.. cuba ar.. nanti famous jangan lupa kitorang hehehe

  7. Hassanah says:

    bulan july ni sure dara.com punye stok cepat habis

    1. FITRIHADI says:

      a’ah betul tu.. cover model memang cun habis hehe

  8. enydiamond says:

    cun sungguh mereka :)

    1. FITRIHADI says:

      a’ah cun comel cantik..hihi

  9. diden says:

    haha.. aduyai ak igt apela tjuk dia tadi, ap2 pun congrat la :) hehe

    1. FITRIHADI says:

      haha majalah dara ar bro


LIKE KAMI DI FACEBOOK