Jun 052010
 

Salam…

[Sempena cuti sekolah ni ada buah tangan skit untuk korang tapi korang kena baca dulu sampai bawah sekali..hehe]

Dah seminggu ‘contest: Bila Blogger Bercuti‘ tu tamat. But sampai sekarang masih belum ada keputusannya. Apa pun, di bawah ni adalah senarai kesemua peserta yang menyertai contest ni. Harap-harap semuanya ada dalam list ar sebelum keputusan akhir keluar. Kalau ada yang tertinggal tu sila bagitahu sebelum keputusan akhir diumumkan dalam masa terdekat ni.

1. Miss Mirror
2. Zuhaimi Zul
3. Zuriey
4. Sya Isya
5. Mat Joe
6. Daria
7. gadis_kuntum
8. Iman
9. One-are
10. Nana
11. Illafira
12. Joegrimjow
13. Lin

Terima kasih kepada semua peserta yang sudi meluangkan masa untuk mengarang entry percutian yang agak menarik. Dan sehingga saat ni saya dah pilih 6 entry terbaik yang berpeluang untuk memenangi hadiah. Oh tapi belum tahu kedudukan pemenang lagi sebab saya masih pening nak memilih yang terbaik. Keenam-enam entry ni memang terbaik ar. adess korang terjah ar.

Zuhaimi Zul
Joegrimjow
Daria
Gadis Kuntum
Lin
Iman

Pemilihan artikel terbaik masih dijalankan. Pening ar.. nak tido jap.. bleh?? Err bawah ni ada buah tangan skit..hehe selamat bercuti!

LIHAT JUGA:  Kontez Dialog Kelakar Fitrihadi.com

Wah Lisa Surihani tendang sapa tu? Cuba korang klik gambar atas ni. Haha…Jangan marah arr…


Yang bercuti depan laptop,
– fitrihadi –
(Visited 3 times, 1 visits today)

Comments

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Fitri Hadi, Fitri Hadi. Fitri Hadi said: Top 6 Peserta ‘Contest:Bila Blogger Bercuti’ + Lisa Surihani Tendang Siapa tu? http://bit.ly/bXLwHA […]

  2. Iman says:

    Opps tersenarai .hehe .gembiranya! :) tapi susah kowt nak kalahkan org lain yg dh biasa berblog. thanks sudi masukkan dlm list 6 terakhir.lol
    .-= Iman´s last blog ..Highly Intellectual Post : Read with Caution =-.

  3. x-po says:

    lor ada contest ek? tak tahu plak..huhuhu
    .-= x-po´s last blog ..MAKIN BERUMUR, LELAKI ATAU PEREMPUAN MAKIN MATANG KE? =-.

    1. FITRIHADI says:

      hoho sorry bro…dah tamat ar

  4. serol says:

    aku tak dpt nk join..sebab tak de apa yg menrik lagi..semoga berjaya pada contestant semua :D
    .-= serol´s last blog ..Berakhirnya hidup blog Justkhai =-.

  5. ReD says:

    hehehe…cter apa tuh? ala.. yang watak dia Kamsah tu… ala.. apa eh? alaa… cter..adoi…x hengat la plak!

    hah!! V3 rempit jalanan apa kejadahnya tu kan…kan..kan..??hahah

    1. FITRIHADI says:

      haha lisa surihani rocks!

      1. ReD says:

        x sesuai la noks..:D


LIKE KAMI DI FACEBOOK