Jun 112010
 

Well the result of Rice Crisps by Mister Potato review contest has been announced just now. I wonder where is my name?? hahaha by the way, congratulations to all the winnners. I envy you. grrrr!


Dear Nuffnanger,

Thank you for your participation in the Rice Crisps by Mister Potato review contest! We really enjoyed reading all your reviews of the yummy snacks, though they made us really hungry while doing so :) We’re glad to announce that we have the results of the review contest, and the three Nuffnangers who munched their way to riches are as below:

1st prize – Wee Yin San (http://theeggyolks.blogspot.com/2010/06/rice-crisps-extra-tall-extra-tasty.html)
2nd prize – Joshua Wong (http://tallboyz.blogspot.com/2010/06/all-new-mister-potato-rice-crisps.html)
3rd prize – Phuah Zheng Dhong (http://dylan-zd.blogspot.com/2010/06/review-on-rice-crisps-by-mister-potato.html)

Congratulations to the winners! If you’re not one of the lucky winners this time, worry not as you can always try your luck at one of the many contests and events which are up and coming on our blog at http://nuffnang.com.my/blog.

Cheers,
Blogger Relations Department
Nuffnang Sdn. Bhd

Erm agaknya sebab saya tak makan lagi kot Rice Crisps tu.. Tulis main hentam je haha korang baca ar Review saya ni. adess…

Yang jemu makan nasi,
– fitrihadi –

(Visited 8 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Hey Bloggies! Project Alpha Ruumz Contest Dah Bermula HARI INI!!!

Comments

  1. ery farieha says:

    ohh congratz2
    sme cina
    tp sedap gak rice crisps ni
    dpt rase free mase youth 10 ari tu
    hehehehe

    1. FITRIHADI says:

      erm apsal semua cina?? adess

      ye ke?? saya tak rasa lagi Rice crisps tu..nanti ar gi beli..

  2. […] This post was mentioned on Twitter by Ery Farieha, Fitri Hadi. Fitri Hadi said: Congratulations to Rice Crisps by Mister Potato review contest | FitRiHaDi [Dot] coM http://bit.ly/9O5E2l […]

  3. matjoe says:

    honestly aku takkan joint contest yang aku takde peluang utk menang.

    kalau buat entry pon asal buleh jer coz nak adakan entry

    1. FITRIHADI says:

      a’ah kengakadang kalau takde menda nak post boleh je join kontest untuk pastikan blog kita ada update

  4. Kancilbiru says:

    giler dorang ni…memang otai tahap cipan..siap video bagai..so creative..

    1. FITRIHADI says:

      tu ar pasal… susah nak challenge diorang..adess geramnya.. :p

  5. Hazzy says:

    belum pernah lagi join kontes nuff
    he he he

    1. FITRIHADI says:

      cuba2 ar mana tau ada rezeki :)

  6. serol says:

    igtkan ko dapat tadi..baru je nak suro belanja rice crips tu satu..hehe

    1. FITRIHADI says:

      haha apakan daya dah takde rezeki..adess

  7. arek says:

    sabo jela, cube lg nnt..jgn lupe ajak aku skali join

    1. FITRIHADI says:

      heh ok kalau ada contest nanti akan diupdate supaya ramai2 dapat join! :)


LIKE KAMI DI FACEBOOK