Jun 162010
 

Award ni datangnya dari gadis cun yang digelar Bellar0ssa. Sekarang dia tengah berjihad di bumi India. Maknanya tengah belajarlah.. Dengar kata cik bella ni bakal jadi doktor. Moga selamatlah tamatkan pengajiannya disana. Apa pun, blog dia pun baru je pulih dari masalah obesiti. Dah beberapa minggu dia tak update.. adess sabau je la…



Dan ini adalah awardnya yang untuk kategori ‘Friendship’. haha macam Grammy Award lak ada kategori :p Oh nak tengok rupa cik belar0ssa yang cun tu? Ini dia..



Haha takde lah. Ini mak macak je dalam music video Justin Bibir untuk lagu One Time tu. Korang perasan tak? umur baru 15-16 tahun.. memang comel ar.. uii tak tahan!! haha Dan kalau nak tengok rupa cik Bellar0ssa yang sama cun macam mak macak atas ni, silalah terjah blog cik Bellar0ssa ye.

Erm nak bagi kat sapa ek award ni?

First, nak kasi kat cik rojakstory. dia ni chinese gurl.. agaknya dia ni gila rojak kot sebab tu nama blog dia rojakstory.. hoho baru tadi je pekena rojak depan library Perlis. Sedap siot. Yang menjual tu pun cun dan muda lagi. ceh tapi jual mahal ar yanti tu.. sejak dari zaman sekolah menengah dulu.. wekk (ini promote gerai dia ni hehe )

Then nak bagi kat Serol-Nizam. Dia ni banyak ong woo.. kalau ada cabutan bertuah memang dia selalu dapat ar.. siapa nak hadiah bleh mintak tolong dia jampi hehe

Pastu nak bagi kat Hazirah flip flop.. actually nama blog dia zeeflipflop.. pekebenda flip flop tu ek? weh orang kedah.. mai ar perlis.. dekat ja la :p

Selain tu nak bagi kat Chokilala. Dia ni senior saya kat Utem dulu. Tak pernah kenal pun kat Univ. Tup tup saya dah abis belajar baru ler nak kenal-kenal.. adess. kim salam kat Fahrin Ahmad ek.. :p

Tak lupa gak kepada AnwarNaim a.k.a aqnaim. kalau ada soalan lagi tanya je terus. bukan kena bayau pun. free je hehe

Last but not least, Piston Pecah. Mula-mula dengar ingatkan pistol yang pecah.. rupanya piston yang dalam enjin tu.. hoho agaknya bro ni student engineering kot..

Jadi, kalau rajin buat ar..tanak buat takpe je. Dan yang lain-lain tu kalau rajin ambik lar award ni. selagi kita saling tolong-menolong dalam kesusahan, itulah erti persahabatan. Peace on earth!

Yang jadi anak dara terperap dalam rumah takde kawan,
– fitrihadi –
(Visited 13 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Pengakuan Eksklusif; Tagged Jiwang 24 Karat!

Comments

  1. Wan Perlis says:

    halamak hang kenai ka awek jual rojak tu
    tak silap dulu sekolah derma, la ni maktab
    mmg lawa
    hg kirim salam kat dia from wan perlis

    1. FITRIHADI says:

      kenal gitu2 je sebab dulu selalu lepak library lepas sekolah heh..

  2. chokilala says:

    hahaha. tapi aku kenal je ko? :P kinda shy guy. dalam lecture selalu duduk belakang dengan telinga sumbat dengar lagu. ish ish. orang dengar lecturer mengajar, dia dengar lagu :P

    p/s : kenal pun sebab muka ko macam ex-bf aku. so selalu refer dengan kawan2 as klon ex-bf. hoho

    1. FITRIHADI says:

      bila dengar lagu sambil lecturer baru otak terangsang untuk belajar haha

      erkk ex-bf?? tatau lak aku ada kembar :p

  3. maddox says:

    wuu…tumpang lalu.huhu ^^

    1. FITRIHADI says:

      dipersilakan dengan segala hormatnya…

  4. […] This post was mentioned on Twitter by Melissa , Fitri Hadi. Fitri Hadi said: Ada Award Dari Gadis Cun. hehehe :p | FitRiHaDi [Dot] coM http://bit.ly/b1hLT1 […]

  5. Piston Pecah says:

    Wah…award lagi…

    1. FITRIHADI says:

      a’ah ambik je la dah orang bagi

  6. zuhaimi zul says:

    tahniah… dapat award gitu…

  7. Hazirah al-Barakbah says:

    flipflop tu adalah dlm bahasa pasarnya SELIPAR JEPUN lah. aku dulu suka pakai selipar ja, tp selipar hat comei2 lah, kaler warna warni. haaa, tapi tu dulu, la ni tgh bertungkuslumus nk pakai heels (umi aku tak bg sbb aku tinggi dh nnti dia kena donggakkk!)

    perlis ada apa ang mai kedah lah wey. ada wayang, boling best wooo HAHA perangat perangattt! :D

    panjangnyaaa aku komen! hahahahaha

    1. FITRIHADI says:

      ye la.. memang nampak tinggi..maybe sebab slim kot haha

      ermm nak gi kedah sorang2? macam kesian je.. adesss

  8. sharinginfoz says:

    jom bagi award memang bagus ni…

    Nasi Lemak Pancake?

    1. FITRIHADI says:

      a’ah boleh lah :)

  9. masha says:

    kt sy xnk bg award ke..huhu..

    1. FITRIHADI says:

      err nanti ar kalau ada tagged atau award seterusnya i’ll give it to you :)

  10. naem says:

    hhuiyo…dpt award dari fitrihadi.com hu3 tq2 =)

    1. FITRIHADI says:

      hehe no hal bro.. saja je rajin nak bagi award ni

  11. Mohd Hafiz says:

    tahniah lh dpt awards, aku belum dpt lagi..huhuw…

    1. FITRIHADI says:

      sabar ler..nanti ada ar yg nak kasi.. kena rajin terjah blog orang hehe

  12. amoi says:

    lahhh aku ingatkan award apa lah. ni je ke? cis.ingatkan award oscar ke. AIM ke. huh. hahahaha. thanks anyway!

    1. FITRIHADI says:

      ceh bagi betis nak perut :p

      hehe you’re welcome

      1. amoi says:

        aku kena buat apa weh dengan award ni? framekan lepas tu letak kat dinding ke? hahahaha

  13. Khairi says:

    Tahniah dpt award. Tapi gambr tu nasib baik tipu hehehe.

    1. FITRIHADI says:

      thanks heh tapi cun gak gambar tu.. suka tengok minah tu :p

  14. jack says:

    congratz! (aku biler lg la nk dpt nih…)

    1. FITRIHADI says:

      thanks.. nanti ada ar yg nak bagi..sabar2 :)

  15. Sir Marcello says:

    wan..hang mengatai na…hahaha

    1. FITRIHADI says:

      haha jeles dengan wan ka ni?

  16. bellarossa says:

    alahai fitrihadi oii.. janganlah puji aku lebih2.ko nak aku blanje pe ni ha?? hahaha.. adeh malu i=P

    i tak hensem.. apetah lagi cun.tapi i comel je…muahahaha.

    bagos. award tanda persahabatan =D

    1. serol says:

      sbb kamu ku dapat award..tq2.. :D

      fit, aku mana ada ong sgt, xreti pun jampi2 ni..

      1. FITRIHADI says:

        tu yang teori tarikan tu bukan jampi ke? haha nak try ar lepas ni kalau ada cabutan bertuah. aku tak pernah dapat sebab takut naik pentas kot haha

        1. serol says:

          haha..bukan jampi la tu..try la, tp bukan setakat cbtan bertuah je, benda2 lain yg ko nk pun boleh je dipraktikkan hukum tarikan tu..

    2. FITRIHADI says:

      hehe takpe.. rilex ar.. saja je nk bikin gempak :)


LIKE KAMI DI FACEBOOK