May 182010
 

Hey guys. have you ever been in Malacca? Let me show you something cool..



Can you imagine what it would be to that guy named Malim?? Oh poor Malim.. hahaha



Erkk sorry Mr. Malim. haha ok enough. If you wanna go there, just head off to Ayer Keroh. The restaurant is on the way from MITC, Ayer Keroh to Cubic’s Factory.. And it’s not far from MITC Ancasa Hotel. You can try the delicious Ikan Bakar. And don’t forget, ‘Roti Canai Terbang’ also got.. It’s a great experience to see the guy making the Roti Canai Terbang. Chill!!!

Truly yours,
– fitrihadi –
(Visited 35 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Kucing Pun Pandai Gaduh Bila Kantoi Curang

Comments

  1. ReD says:

    Roti Canai Terbang??huhu..trus tringat filem senario ..hehe
    .-= ReD´s last blog ..~ SAH! ADA KETUMBUHAN PADA KEPALA AKU ~ =-.

    1. FITRIHADI says:

      haha lebih kurang camtu lah roti terbangnya..
      .-= FITRIHADI´s last blog ..Nasihat Untuk Lelaki Dan Hakikat Perempuan [Versi Fitrihadi] Part 1 =-.

      1. ReD says:

        HOH!!baru terperasan skeleton tu…tringat plak member pernah kata saya ni skeleton bergerak, dok dalam makmal.. pasal kurus sangat..mueheheh
        .-= ReD´s last blog ..~ SAH! ADA KETUMBUHAN PADA KEPALA AKU ~ =-.

  2. Piston Pecah says:

    nama owner tu malim kot..haha
    .-= Piston Pecah´s last blog ..Kini Gigi Berfungsi Sebagai Handphone =-.

    1. FITRIHADI says:

      agaknya kot hehe kesian malim kena bakar dengan ikan :p

  3. yan says:

    its near to my hostel there!! :)
    .-= yan´s last blog ..roadblock =-.

    1. FITRIHADI says:

      eh study mana??MMU ke UTEM???

      1. yan says:

        UTEM :)
        .-= yan´s last blog ..roadblock =-.

        1. FITRIHADI says:

          ohooo dulu saya belajar kt UTEM gak heh

  4. fina fento says:

    hahaha..time g melaka dulu ada satu cc tu nama facebook. sebijik dia letak tulisan facebook :D
    .-= fina fento´s last blog ..Adegan seks ustazah di asrama pelajar =-.

    1. FITRIHADI says:

      ye ke? haha sukati diorang ja

  5. rie says:

    cam teringin je aku merasa roti canai terbang tuu
    die baling kat meja ke?
    kne smbut sendiri?
    hehehe
    com sonok bunyi nye..ngeh3~
    .-= rie´s last blog ..Test Website Speed =-.

    1. FITRIHADI says:

      haha takdelah sampai baling ke meja ambik sendirii.. tapi dia tunjuk ar kalau disuruh.. tempat roti canai tu kat luar..so bleh je nak tgk aksi dia

  6. eyriqazz says:

    pasti tinggal tulang..tulang tu ble buat sup tulang pulak..best…hik3..

    P/s : Jika ada kelapangan dan keluangan masa, minta tolong vote untuk saya…mudah saya…register ruumz, log in dan tekan like..Ini link nya:

    http://projectalphagroup.ruumz.com/Videos/View.aspx?id=86944
    .-= eyriqazz´s last blog ..The Pinkish Eyriqazz | 1 SuperKids FAMILY DAY! =-.

    1. FITRIHADI says:

      heh ok..thanks sebab bagi link tu :)

  7. Aus MeLankoLik says:

    kes2 malim kundang , hahahak .

    1. FITRIHADI says:

      haha malim kundang terima balasannya

  8. serol says:

    malim? nasib baik bukan kat tanjung malim..hehe
    .-= serol´s last blog ..Kala Malam Bulan Mengambang (Gambar) =-.

    1. FITRIHADI says:

      napa??ada apa kat tanjung malim??

  9. Hargai Pengkomen Korang dgn CommentLuv | RieZarchry dotKom says:

    […] Rie mengomen kat blog si FitriHadi [dot] com pasal Kedai Ikan Bakar Malim, tertarik pulak dengan plugin yang dia gunakan untuk borang […]

  10. farah says:

    ahah!! dkt dgn rumah sewa aku.. hahaha.. pangsapuri blakang tu je.. slalu gak pekena roti canai n air 3 layer kat sini.. ekekeke..
    .-= farah´s last blog ..UP UP UP Traffic..!! Woot!! Woot!! =-.

    1. FITRIHADI says:

      oh student utem ke???
      .-= FITRIHADI´s last blog ..Eh Beb..Aku Terasa Beb Korang Tak Komen Blog Aku..Huh! =-.

  11. Wan Perlis says:

    bila la aku nak sampai melaka ni

    1. FITRIHADI says:

      gi ar jalan2 sana..melaka memang best..semua mudah je sebab memang tapak warisan dunia..so service terbaik je :)

  12. pilotHans says:

    kesian malim tinggal tulang…iklan2 camnie laa leh menaikkan saham or melakukan kedai mkn dia…goodmarketing strategy,…

  13. cik domo says:

    hahah..dekat ngan rumah sewa…sllu bekfes kat sini..not bad lah! ;D

    1. FITRIHADI says:

      ouh ye ke?? saya study kat utem.. tu yang tau tu hehehe


LIKE KAMI DI FACEBOOK