May 042010
 

Alhamdulillah!

Dulu dah dapat cek pertama dalam dua bulan lepas.. but then cash out lagi setelah capai seratus lebih. tapi bila fikir balik, sekali cash-out kena tolak singgit. Erm baik kumpul banyak-banyak baru cash-out. kalau sepuluh kali cash-out maknanya dah RM10 dah kena tolak. adoii

takpe lepas ni cukup seribu ringgit baru nak cash-out. Boleh? hehe sekarang dalam akaun nuffnang dah capai 120++.. malas nak cash-out lagi sebab hal singgit tu ar.. haha berkira sungguh. kedekut bak haji bakhil :p



eh mana ada kedekut. saya tak kedekut ar sebab tengok ni saya tunjuk kat korang cek tu. kira bagus a dapat share cek tu dengan korang.. share tengok je la..

nak share duit tunggu saya dapat pangkat dato’ dulu. bila dapat pangkat dato’ tu saya boleh bagi korang satu bilik untuk sorang. macam yang kawan saya gitau bawah ni.. hehe serius ni!



yang tak jemu tengok cerita P.Ramlee,
– fitrihadi –
(Visited 18 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  No Sweat

Comments

  1. asphaq says:

    Congratz ! tapi aku tunggu okeh janji ang bila ang dpt dato’ tuh. haha
    .-= asphaq´s last blog ..Perempuan sangatlah menakutkan kerana mereka boleh baca fikiran orang ! =-.

    1. FITRIHADI says:

      wahh dah tengok video tu?? serius nak kubur? hehehe
      .-= FITRIHADI´s last blog ..Wah Ada Konsert Bunkface Dekat Rumah Saya! =-.

  2. wahhh tahniah.. saya tak penah cash out sebab xsampai rm100 lg..huhuhuhuhah meh la lawat blog saya supaya leh cecah rm 100 ghheeeee

    1. FITRIHADI says:

      eh tak sampai seratus pun boleh cashout..nuffnang ni minimun RM50 untuk cashout..bila sah cecah RM50 boleh a cash-out!
      .-= FITRIHADI´s last blog ..(Terbaru) Senarai Penuh Keputusan Anugerah Industri Muzik (AIM) Ke-17 =-.

  3. heheheehehehehehehehee… memang rm50 leh cash out kan.. tp sikit sgt.. tunggu rm 100 atau rm200 la baru kuarkan.. hehehehehe
    .-= mimie azimask´s last blog ..bila hari pekerja 1 mei orang bercuti kau bekerja kau jadik pemarah pulak ker??? =-.

  4. sha-na.szied says:

    ala..cam gitu plak??
    huhu nuffnang nih, kene org klik kite nye baru dpt duwet ker??
    pelik laaaaaaaaa ?
    sy da gune lame..tp earning? zer0!~
    sob sob T_T
    .-= sha-na.szied´s last blog ..Rasa PENING dan GASTRIK ?? ADA DOA PENYEMBUHNYA =-.

    1. FITRIHADI says:

      nuffnang ni mmg klik dapat wit..tapi yg tu buat penat je..tak dpt byk pun kalau klik…tak pyh ar..nak senang dan lumayan awak kena cari visitors ke blog awak..anggap blog awak tu macam papan iklan…lagi ramai yg tengok lagi berharga papan iklan tu a.k.a. blog awak…ok?

  5. […] seringgit atau pun sepuluh ringgit. takdenya macam tu.. selalunya makan masa bertahun-tahun baru boleh dapat beratus ringgit..itupun kalau blog korang bertahan ar.. Selalunya usia 3 bulan pertama diangap penting bagi […]

  6. Ali ridha says:

    satu pun aku tak dapat.huhuhu………


LIKE KAMI DI FACEBOOK