May 132010
 

Lega sekejap..dari semalam lagi blog fitrihadi.com ni slow semacam je. Baru malam ni report kat Serverfreak. Tup2 lepas 10 minit diorang balas. Rupanya ada server conflict pada sesetengah IP address. Which is my IP address termasuklah dalam server conflict tu.

 

So solution yang Serverfreak bagi kat saya adalah buat server migration. Alhamdulillah lepas dijanjikan untuk tunggu selama 4 jam, now dah ok. Apa-apa pun Serverfreak memang terbaik a. Tak sia-sia bayar RM100 untuk domain dan hosting ni. Thanks Serverfreak!

Malaysia Web Hosting
Semalam macam-macam hal ar terjadi. Twitter down, blog slow, gengblogger pun down. adoii dah menggelupur macam time bersunat dulu.. semua benda tak jadi.. haha nostalgianya :p

 

erm takde apa nak cakap.. just nak borak kosong je..saja nak lepas gian update blog. hehe korang apa khabar? sihat? macam dah setahun tak update blog.. padahal baru sehari tinggalkan blog ni tak berupdate.. apadaa.. adoii..

 

LIHAT JUGA:  (Video) FC Barcelona Penipu Atas Padang? - Cheaters, Liars, Actors...

Akhir kata tahniah pada barisan pahlawan negara kita dalam menghadapi Thomas dan Uber Cup. Malam tadi team Malaysia berjaya tewaskan Denmark.. walaupun ada kecundang dua match tapi game diorang tetap terbaik.

 

Beregu yang terbaru ni (err tak ingat nama ar..sorry) memang mantap dan kencang.. tak macam yang semalam. Wong Choon Han pun kasi tentangan yang hebat..Dan pemusnah harapan lawan tentulah Hafiz Hashim..cayalah!!

 

Harap harap esok boleh menang lah kepada team China. Semi-finals is around the corner. You guys better watch out arr! hehe Malaysia Boleh!!!

 

Wong Mei Choo dan Lee Choong Wei
Padan tak??Sorang hero sorang heroin..wiiiweeet! hehe
Yang dah lama tak pegang raket badminton,
– fitrihadi –
(Visited 7 times, 1 visits today)

Comments

  1. Wan Perlis says:

    cepat hang update..aku seminggu skali ja
    go Malaysia go !
    .-= Wan Perlis´s last blog ..Soaljawab bersama Wan Perlis part 2 =-.

  2. ata says:

    cantik gambar dengan LCW…..

    1. FITRIHADI says:

      diorang kapel ar..tau tak? hehe

  3. […] This post was mentioned on Twitter by Fitri Kacak. Fitri Kacak said: nak tengok gambar dato' lee chong wei dan wong mei choo.. memang sesuai ar..dah nama pun kapel hehe caya lah! http://bit.ly/9m0vBH […]

  4. kenwooi says:

    i also lama din hold racket edy =P

  5. Rija|udDin uL-haQ says:

    ohh…D LCW couple rupenye dgn wmc nie….


LIKE KAMI DI FACEBOOK