May 242010
 

heh ini yang best ni kalau di beri peluang untuk design sendiri wiggy ni..saya nak macam ni..baru gempak dan ganas!!! Terserlah ke’otai’an P1Wimax ni :)



Jom tonton video terbaru Project Alpha di bawah!







Project Alpha is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.
(Visited 4 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  My Version of Grooming Tips

Comments

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Fitri Kacak, Fitri Kacak. Fitri Kacak said: design wiggy terbaru yang ganas heheh http://fitrihadi.com/2010/05/my-wiggy-design/ […]

  2. Kancilbiru says:

    ko kalau bab design memang A+..tetiba aku pun suka…wakakaka

    1. FITRIHADI says:

      tu main tempek-tempek je..hehe thanks sebab suka.. :)

  3. Sir Marcello says:

    cool!! kena tambah skit tang mata biar nampak skull tue
    .-= Sir Marcello´s last blog ..Ibarat Putus Cinta Kali Kedua… =-.

    1. FITRIHADI says:

      wah kang terjegil mata tu takde siapa berani nak guna lak hahaha

  4. wana says:

    waaa.. seriesly nice sgt. it looks real and i wish kalau broadband ni ada kat pasaran.
    .-= wana´s last blog ..Friday Link Lounge – May 21, 2010 =-.

    1. FITRIHADI says:

      ini memang real lah..cuma saya tukar kaler dan letak logo p1wimax tu hehe saya pun kalau ada jual memang dah lama angkut :)

  5. fina fento says:

    kewwllllll

    *nak timbulkan kesan cool yang mendalam. dapat rasa tak?
    .-= fina fento´s last blog ..Gambar saya dah ada imej sendiri~watermark! =-.

    1. FITRIHADI says:

      thanks.. haha memang cool..dah beku ni..
      .-= FITRIHADI´s last blog ..(Artis) Weh, Korang Tolong Hantar Dia Ni Gi Penjara Balik.. Adoii!! =-.

  6. DaHLia says:

    wahhh hebat aah belaka…

    daku gak failed bab2 design ni..

    1. FITRIHADI says:

      belajar ar..saya pun belajar sendiri2 je.. :)
      .-= FITRIHADI´s last blog ..(Artis) Weh, Korang Tolong Hantar Dia Ni Gi Penjara Balik.. Adoii!! =-.

  7. Iman says:

    cool dowh.benda alah ni la yg saya belajar.wat microelectronic.nak tinggikan memory kat dalam tuh.wuuh!exam 1week lg.bye!haha
    .-= Iman´s last blog ..Love is Like a Tree =-.

  8. yaty says:

    huhuhu.. mmg otai..
    tapi sendiri nk pegang pn tak berani nnti..
    heheh..
    =)
    .-= yaty´s last blog ..I Missssssss… =-.


LIKE KAMI DI FACEBOOK