May 312010
 


VsHub is no longer suggested by Fitrihadi.com.
(Visited 28 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Ada Duit Lebih? Apa Kata Shopping Handbag & Accessories Handbag di Sukawarna.com! Murah-murah je!

Comments

  1. fina fento says:

    Oh Ahmad Fitri Mahadi..sedap nama tu.

    Hahah..komen tak takde kena mengena dengan entri. Marah tak? :P
    .-= fina fento´s last blog ..Sapa nak jadi model?? Pencarian Top Best Friends Model CLEAN & CLEAR® sudah bermula! =-.

    1. FITRIHADI says:

      tak marah pun :p

      memang sedap nama tu sebab parents saya kasi hehe

  2. kasih says:

    eh orang kaki bukit ye? dekatnya..

    1. FITRIHADI says:

      takde ar kaki bukit sangat..kat beseri je..

  3. kenwooi says:

    i never buy online before.. except my domain and webhost =P

    1. FITRIHADI says:

      ya ya me too..haha

  4. Piston Pecah says:

    tak pernah beli secara online..barang dekat sana lebih murah time promosi ek?wah..malaysia nih kira cekik darah la nampaknya…
    .-= Piston Pecah´s last blog ..[Pendedahan] Gereja Dihiasi 40 Ribu Tulang Umat Islam? Benarkah ini? =-.

    1. FITRIHADI says:

      ye la..mahal sebab dah kena cukai dan kos hanatar lagi..lain ar kalu tu barang buatan malaysia..lagi murah ar harganya tolak cukai dan kos penghantaran :)

  5. […] This post was mentioned on Twitter by piston pecah, Fitri Hadi. Fitri Hadi said: (Panas) Jom Membeli Barangan Berjenama Dengan Harga Yang Murah! http://bit.ly/djqDAh […]

  6. w says:

    wah, berapa sebenarnya kos cukai dia in RM? wang penyerahan tu macam mana?

    1. FITRIHADI says:

      wang serahan tu guna bank transfer ar..cukai lak dia ikut negara..so now ikut cukai US ar sbb beli kat US..

      dan kalau takde kredit kad utk pembayaran, vshub tu bleh tolong belikan tapi dengan syarat kena service tax 5% ar.. ok??

      boleh tengok kat PAGE NI tentang service tu :)

  7. ReD says:

    selau beli brgn secara online pun…tdung, shawl.. itu je. yg lain x pernah lagi la. itu pun dlm Msia je pun..
    .-= ReD´s last blog ..~ BUDAK KECIK UMUR 1 TAHUN LEBIH BUAT ‘PROJEK’ DALAM BILIK TIDUR ~ =-.

    1. FITRIHADI says:

      oh ok..lain orang lain ragam..ikut suka lah :)

  8. […] Archives « Contest Header Untuk Kaizen Shinobi (Panas) Jom Membeli Barangan Berjenama Dengan Harga Yang Murah! […]

  9. serol says:

    dah pernah beli ke kat situ? bongkar2 la lagi ye.hehe
    .-= serol´s last blog ..Pelakon IP MAN tu kawan aku. =-.

    1. FITRIHADI says:

      ye ye akan dibongkar lagi :)

  10. zuhaimi zul says:

    wah, lah org perlis ker? org kayangan ni..
    .-= zuhaimi zul´s last blog ..Hujung minggu di Isketambatu… =-.

    1. FITRIHADI says:

      kayangan la sangat.. orang perlis ni orang hulu sebab ada kat hujung malaysia haha

  11. tak pernah beli beli secara on9 sebab takut barang yang dapat tidak seperti dalam gambar..huhhu..en.fitri da try ker beli secara on9?

    1. FITRIHADI says:

      pernah…tapi beli novel ar dulu2..hehe kalau barang mahal2 tu jarang ar..takut kena tipu je.. dan dulu pernah berniaga online..kena tipu gak…adoiii barang dah antar..tapi duit tak dapat..biasalah mula2 takde pengalaman lagi

  12. Wan Perlis says:

    hehe suka p padang besaq ja
    bajet jc world cup pun padang besaq ja

    1. FITRIHADI says:

      ye ar..jersey memang murah kat pdg besar..serbu la apa lagi hehe

  13. Dira says:

    Salam,

    Saya kurang faham ttg cara vshub ni. ape yg sy tau vshub ni bole belikan on behalf utk kite dan kite just byr dkt vshub. tp sy kurang faham, kalo kite beli brg dr website cth amazon.com dan kita byr di website amazon.con ni utk di hantar ke alamat US yang vshub bagi dkt kita kan..slps smpai di alamat tue mcm mana vshub bole tau alamat kita di malaysia? dan selepas tu brape caj yg akan di kenakan oleh vshub utk penghantaran ke rumah nanti? kite perlu update belian kite pada vshub terlebih dahulu ker utk tahu kadar caj penghantaran ke rumah kite nnt bile kita beli barang di website lain spt amazon.com? adakah kadar caj lagi mahal dr saya buat online shopping di amazon.com yang dah termasuk shipping and handling ke malaysia? tolong jelaskan..sy kurang faham.. kalo bole nak kurangkan kos antara beli barang straight dr amazon.com atau melalui vshub yg lebih murah..


LIKE KAMI DI FACEBOOK