May 202010
 

Kalau korang nak tau benda ni adalah untuk naikkan backlink. Dan secara automatiknya korang boleh naikkan page rank. Tak caya cuba ar dan tunggu selepas google update page rank tu nanti. Ok? Selamat Mencuba! FYI, sehingga ayat ni adalah pure dari fikiran saya… dan ayat selepas ini adalah di copy paste dari blog MYVITRD.



Jom kita ramai-ramai bloger-bloger cuba trick kat bawah, benda ni pon aku dapat dari page Blog Hanz, Thanks kepada anda dengan tips ini.

1. Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yang menarik.

2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.

1. download mp3 percuma

2. b?og buðak ?-naka? ?

3. Cara hidup baru abad 21

4. Bila Aku Menulis Blog

5. ~ApekpunyaBlog~

6. My Big Family & Friends

7. ABCMILO


8. matdin (orang paling terkenal hehe…)

9. MSR @Blogger


10. tengku nizam


11. mizz shizu

12. Me & Myself V3

13. Blog Hanz

14. myvitrd

15. Fitrihadi – si Penakut Wanita

PERATURAN!!!

1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.

2. Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya.

3. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).

4. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu. Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:

Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625

Kita sama-sama cuba jaya okk….
Selamat mencuba!!!

***Ingat…jangan menipu…tolong menolong sesama rakan blogger untuk mendapat trafic yang banyak…

P/S: Kepada yang baca dan masih kabur dan tak faham sila tinggalkan komen di blog MYVITRD dan dia akan terangkan bagaimana ia berfungsi.

Yang Takut Wanita,
– fitrihadi –
(Visited 4 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Nuffnang Click Fraud. Klik Sekali Ke Banyak Kali Ke Tetap Salah Lah.

Comments

  1. Yatre says:

    boom boom pow !! meletup!
    .-= Yatre´s last blog ..Aku Sangat Serabai, Tapi Sg Gabai Tak Serabai =-.

  2. serol says:

    er..aku dh tgk ramai org buat..tapi still ragu2 lagi lor..
    .-= serol´s last blog ..Jakun dapat buffered earnings =-.

    1. FITRIHADI says:

      a’ah aku pun ragu2..tengok a dulu apa akan jadi nanti

  3. fina fento says:

    hahah..saya pun dah buat jugak :P
    tp rasanya selain mendapat backlink yang banyak, ia jugak salah satu cara utk menarik trafik. tp blogger yg participate tu kena kreatif sket la..mcm fit letak Fitrihadi – si Penakut Wanita, sy plak letak Nama saya Fina – aku rasa budak ni comel :P
    hehe..
    .-= fina fento´s last blog ..Up trafik cara baru. Mesti cuba! =-.

    1. FITRIHADI says:

      oh rasanya faham skit kot.. cara ni mungkin untuk naikkan page rank kan..trafik tu rasanya kurang skit kot.. hehe
      .-= FITRIHADI´s last blog ..Eh Beb..Aku Terasa Beb Korang Tak Komen Blog Aku..Huh! =-.

  4. Wan Perlis says:

    huh aku mmg tak paham ni
    .-= Wan Perlis´s last blog ..Facebook dan Mind Control ? =-.

    1. FITRIHADI says:

      saya pun tak faham..maybe untuk naikkan page rank kot..cuba ar

  5. aizuddin says:

    ramai orang buat benda ni..selagi tak terbukti berkesan..aku tak nak try lah..hehe
    .-= aizuddin´s last blog ..Sambutan Hari Belia Negara 2010 =-.

    1. FITRIHADI says:

      a’ah rasa was-was gak dengan benda ni..rasanya ini untuk naikkan page rank je..trafik tak kot..try ar kot2 page rank naik..

  6. atyn zaini says:

    sy pun nk gempak nk letupkan traffic blog jugaakkkk….. ;)
    .-= atyn zaini´s last blog ..family gathering for today.. ;) =-.

    1. FITRIHADI says:

      buat ar..actually takde ar trafik meletup tapi lebih kepada naikkan page rank..dah kaji pun :)
      .-= FITRIHADI´s last blog ..Gadget Untuk Blogger Dan Student Universiti? Nokia E63 Semestinya! =-.

  7. miera says:

    nk wat
    tp copy jeke dr fit?
    t kena tuduh plagiat plak
    haha
    .-= miera´s last blog ..Our right =-.

    1. FITRIHADI says:

      copy je lah..memang untuk copy pun…pastu kalau rajin tambah ar susu ke gula ke..heheh
      .-= FITRIHADI´s last blog ..Gadget Untuk Blogger Dan Student Universiti? Nokia E63 Semestinya! =-.

  8. tq fitrihadi sebab bagi credit dekat blog aku.. benda dah lama orang lain buat.. sedikit sebanyak memang dapat bagi trafik sebab mesti ada antara blogger yang akan klik link tu. kedua memang untuk dapatkan page rank.. sebab kalau link ko duduk dalam blog yang tinggi page rank dia sekurang2nya ada kesan pada blog ko.. aku tak pandai sgt dalam bab SEO ni.. tapi apa yang aku ada aku cuba kongsi yg terbaik untuk sama-sama kita maju dlm dunia blog ni..

  9. orendevil89 says:

    hehehe..thnx! dh share n post gak~ weee..selamat hari raya :D

  10. mimiesaienie says:

    saya budak baru blajar…:)


LIKE KAMI DI FACEBOOK