May 202010
 

Pertama, kita tengok kereta hodoh dulu.Bagi saya lah. Bagi korang ntah lerr. Terpulang lah pada cita rasa masing-masing. Enjoy!


Kereta ni macam tak logik je..Camna dia nak belok hah?? Lepas ke??



Kereta ni agak-agak ada orang nak beli ke? Haha kalah kereta Mr. Bean



Perghh ganas gila keta ni.. Agak-agak polis berani ke nak saman?



Ni dah masuk kategori kereta hebat. Ferrari kaler hitam mati. Smart tu beb! Dah macam kereta Batman je.



Hah yang ni smart skit. Kalaulah saya dapat memiliki kereta ni mesti Hanis Zalikha pun nak ajak date. hehe



Mak aih… Ini paling hebat dan otai ar dalam semua jenis kereta.. design dia pun dah nampak keganasan dia.. Lamborghini askar punya.. Kalau bagi tentera Malaysia guna, logik tak?


Amacam?? Apa kereta pilihan korang.. Kepada yang suka kaler merah boleh lah ambik kereta kecik ketot tu hehe jangan marah ar.. selamat memandu. don’t drink and drive :p

Yang berangan nak beli Satria Neo CPS,
– fitrihadi –
(Visited 260 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Kelibat Manusia Terbang Berjaya Dirakam Di Melaka?

Comments

  1. Wan Perlis says:

    bagi aku myvi pun dah cukup :)

    1. FITRIHADI says:

      heh ye la..tapi setiap orang mesti ada kereta impiannya :)

  2. suke tgok kereta tapi tak suke nak bawak kereta even baru je pass test JPJ..hahaa…kalau boeh sok nak ade driver..tau tau je da sampai..hahhah..mengade betul.=P

    1. FITRIHADI says:

      wah mengada-ngada nya hehe

  3. rahsia hebat says:

    ni kereta canggih semua..aku blh bwk ktt malaysia mesti famous.. =)

  4. pilotHans says:

    Lambo terakhir mmg mantap………askar kt mesia mane mampu beli camtue……nnti sah2 BPR datang ketuk pintu..


LIKE KAMI DI FACEBOOK