May 092010
 

Pada hari Jumaat minggu yang akan datang iaitu 21 Mei 2010. Pada jam 7.30pm akan berlangsung satu perlawanan futsal membabitkan featured blogger Project Alpha dari season 1 dan season 2. Dan untuk pengetahuan korang, diorang semua akan bermain dalam Adidas Ole KO road show bertempat di Centre Court, Mid Valley Megamall Diorang semua akan berlawan satu lawan satu sehinggalah one last man stand muncul.

Jadi, siapakah last man yang “standing in the eyes of the world” tu?

Of course lah Kenny Sia… Kenapa? Tak percaya ar?? Siapa cakap dia tak mampu tewaskan lawan-lawannya. Seperti tajamnya kata-kata dan maksud dalam blog Kenny Sia ni, seperti tu lah jugak dia akan tewaskan lawannya. Dengan skill-skil rahsia yang dia guna dalam blogging, mesti dia akan praktikkan skil tersebut ke dalam Adidas Ole KO Challenge ni.


Tengok gaya dia..takut tak? haha


Mak Merah??woo walaupun badan dah slim tapi boleh ke sepak bola? hehehe Abangnara boleh? oh tak boleh.. sebab Kenny Sia lagi gagah perkasa dari Abangnara. betul tak?? hehe puji ada makna ni :p

Lagi? fourfeetnine..erm boleh tahan ke? lagi sapa ek?? A’ah budiey..err tak kira ar..Kenny Sia tetap champion hehehe… oh blogger season 2 ek? kalau tengok semuanya maybe shaolintiger boleh kot.. tengok nama pun cam gerun je..dan muka dah macam big show WWE..tapi takpe..hero tak semestinya besar.. selalu hero mesti bijak macam saya Kenny Sia… hehe

Apa? Azwan Ali?? Amboi amboi amboi.. takde takde..Azwan Ali pandai melaser je..kalau menjaring gol bukan bidang dia agaknya…sorry AA..jangan saman I lak ye hehe Peace no war!



Apa-apa satu je fitrihadi.com nak pesan kat semua blogger-blogger yang nak berentap tu.. SILA PAKAI ADIDAS ACTION 3 SEBELUM ANDA SENDIRI YANG DISUMBAT KEDALAM GOL KERANA TAK TAHAN DENGAN B.O. KORANG..lepas tu boleh kasi boo lak hohoho









Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. Catch the Project Alpha bloggers at the Adidas Ole KO road show at Centre Court, Mid Valley Megamall, Friday 21 May at 7.30pm!
(Visited 2 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Camera, Rolling, and Action3!

Comments

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Ahmad Fitri, Ahmad Fitri. Ahmad Fitri said: jom tengok @kennysia buat gaya baik punya dalam entry ni.. haha http://bit.ly/9AoGKs […]


LIKE KAMI DI FACEBOOK