May 242010
 

[Sticky article – Please scroll down for new article!]

Disebabkan dah lama tak join contest, saya nak join satu contest ni..nak test power jap..kalau power dah kureng kena gi service ar..tukar minyak itam ke, tukar timing belt ke.. tapi technician tu mestilah perempuan cun je..baru tip top hahaha :p


Klik untuk ke blog penaja..Dia ada online butik tau..best!


So dah nama pun note untuk Aisumi, kenalah ada gambar diri-sendri dengan note tu. Tapi, saya tak suka ar guna note.. kecik ketot je.. nak tulis pun takde mood. Last-last ni ler yang saya buat bila rajin terlebih! hehehe



hehe jangan marah ar..ini suka-suka je..chill la beb! grafik saya rendah lagi..harap2 dapat lah course Multimedia bulan 7 ni. Amin…eh korang nak join?? tekan ar banner kat atas tu. Mudah je.. Good luck and all the best!

Saya mengetahui kontest ini dari facebook aisumi :)

Yang takut tinggi,
– fitrihadi –
(Visited 2 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Keputusan Giveaway Handphone Samsung Basic Phone

Comments

  1. aisumichan says:

    hehee.. diterima.. mintak note skali signboard di kasiknye.. tQ join~ ^__^
    .-= aisumichan´s last blog ..Bayaran Balik Wang Pinjaman Pelajaran (MARA) =-.

    1. FITRIHADI says:

      oh thanks boss hehe
      .-= FITRIHADI´s last blog ..My Wiggy Design =-.

  2. Sir Marcello says:

    all da best!! ada style

  3. serol says:

    besar gile weh..hehe
    gud luck bro..
    .-= serol´s last blog ..Formspring, Ask Hasrol lah… =-.

    1. FITRIHADI says:

      hehe thanks bro..

      eh..baru saya tau napa komen bro masuk spam.. bro letak permalink kat bahagian url tu..makna bro letak link entry..bukan link blog bro..tu yg masuk spam tu bila komen kat blog orang lain..cuba tulis address blog kat bahagian url tu..ok?

  4. ARC™ says:

    photoshopppP!!!!hahahhaha
    .-= ARC™ ´s last blog ..Justin Bieber VS Megan Fox? =-.

    1. FITRIHADI says:

      hehe ye la..takkan nak gayut betul2..bunuh diri namanya tu haha

  5. Yatre says:

    wawawa…gabak giler nnote tuh…ni menang la ni kot !
    .-= Yatre´s last blog ..Sila Jangan Boikot Produk Tempatan =-.

    1. FITRIHADI says:

      haha takde ar..ramai lagi yang best dan cun..ini biasa2 je heh
      .-= FITRIHADI´s last blog ..(Artis) Weh, Korang Tolong Hantar Dia Ni Gi Penjara Balik.. Adoii!! =-.


LIKE KAMI DI FACEBOOK