May 062010
 

[Sticky Post – Sila scroll ke bawah untuk baca entry terbaru!]

Assalamualaikum.

Alhamdulillah rezeki makin bertambah dan ada beberapa bulan lagi saya akan sambung belajar untuk ambik ijazah plak. Sebelum masa semakin mencemburui saya, saya nak buat lagi satu contest. Lagipun sekarang ni kan musim exam dah nak habis. Budak-budak universiti dan kolej sure balik kampung punya. dan ramailah yang nganga je kat umah. kan kan? hehe

Jadi, saya dan izzahfarhana.com dengan sukacitanya nak buat contest tentang bagaimana blogger menghabiskan cutinya. Syaratnya tak susah pun:





1. Tampal banner atas ni di sidebar blog korang hingga tarikh tamat dan jangan lupa linkkan banner tu ke entry ni. penting sebab contest yang dulu ni tak dapat sambutan kerana takde sidebar banner a.k.a. takde promotion..adoii letak kat sidebar sudah..kat dalam entry tak perlu letak banner tu.. copy je code atas tu dan paste kat widget..saiz banner tu 125×125 je..ok?

2. Buat entry bertajuk ‘Contest: Bila Blogger Bercuti!’ dan ceritalah pengalaman korang menghabiskan cuti korang. Tapi diwajibkan letak sekurang-kurangnya satu(1) gambar yang berkaitan dengan cuti korang tu. Letak banyak gambar pun takpe. Tak kira lah korang gi tengok wayang ke tengok bola ke tengok mambang ke atau apa-apa je yang best, semua boleh asalkan korang kreatif dan dapat menarik minat saya untuk membaca.

3. hah dah siap..apa lagi? letak ler permalink entry korang tu kat komen entry ni..nanti saya akan buat satu page untuk senarai peserta. tu je..mudahkan?

4. oh tarikh tamatnya adalah pada 31 Mei 2010 sebelum pukul 11.59pm. sebelum 31 mei tu korang masih boleh edit segempak yang boleh..dan kiranya 1 Jun tu enyertaan dah tutup ar! dan proses menerjah pun akan bermula.. jadi cepat-cepat lah join ye..

Pemenang dipilih berdasarkan entry yang kreatif dan happening sekali! Dan hadiah-hadiahnya takde lah mahal bak seketul kereta BMW ke, tapi just sekadar barangan peribadi yang sesuai di bawak bercuti.

Kalau nak usya hadiah-hadiahnya sila terjah ENTRY HADIAH di blog Izzahfarhana ni.

Harap-harap ramailah yang join contest anjuran bersama fitrihadi.com dan izzahfarhana.com ni. Selamat bercuti!

yang teringin sangat nak laptop gempak ni,
– fitrihadi –
(Visited 8 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Saya Menang Dua Contest! Gumbiranya Hati!

Comments

  1. Sya Isya says:

    Fitri, dah join. Ni link nya http://akumerpatiputih.blogspot.com/2010/02/yang-best-nya-cuti.html. approve la ya. Kalau ada yang tak menepati syarat, bagi tau eh. Thanks!
    .-= Sya Isya´s last blog ..CONTEST: BILA BLOGGER BERCUTI! =-.

    1. FITRIHADI says:

      oh ok je.. thanks sebab join :)
      .-= FITRIHADI´s last blog ..( Indahnya? ) Bila Fitrihadi Bertemu Hanis Zalikha… =-.

      1. Sya Isya says:

        Fit, dengan ini Sya confirmkan, entri yang seperti di link kan di atas, untuk menyertai contest ini.
        .-= Sya Isya´s last blog ..CONTEST CABUTAN BERTUAH RM50 =-.

  2. izzahfarhana.com » Hadiah Contest Bila Blogger Bercuti says:

    […] Hai salam semua.Izzah pasti ramai blogger terutamanya yang masih belajar di IPTA dah pun habis exam dan sudah bercuti!Hoorayyy!Jadikan cuti anda sebagai catatan yang menarik untuk dikongsi bersama dengan menyertai contest Bila Blogger Bercuti yang dianjurkan oleh Fitri Hadi.com. […]

  3. matjoe says:

    firti, kalau sempat aku join. mmg ada pegi bercuti tahun lepas. mungkin relevent utk contest ni

    1. FITRIHADI says:

      ok..takpe…masa banyak lagi..boleh cari bahan dan idea yg gempak2 dulu :)
      .-= FITRIHADI´s last blog ..( Indahnya? ) Bila Fitrihadi Bertemu Hanis Zalikha… =-.

  4. yangbaik says:

    salam,
    hmm, bunyi contest tu macam untuk blogger yang masih study… untuk blogger mak-mak macam kita orang ni boleh join ker..

    1. FITRIHADI says:

      eh join a..mak blogger pun bleh hehhee siapa pun boleh :) join ar..baru ada 4 orang yang join huk huk huk

  5. zuhaimi zul says:

    Ni satu lagi penyertaan aku… antar byk2 penyertaan bleh kan…

    http://zulisme.blogspot.com/2010/05/bila-blogger-bercuti-shopping-di.html
    .-= zuhaimi zul´s last blog ..Bila Blogger Bercuti : Shopping di Isketambola =-.

    1. FITRIHADI says:

      errr bro..antar satu penyertaan cukup a..tak larat saya nak cek kalau antar lebih dari satu.. saya cadangkan awak submit a mana yang terbaik.. masa banyak lagi..boleh ambik masa untuk buat yang terbaik :)
      .-= FITRIHADI´s last blog ..(Blog) Kelebihan/Kelemahan Bila Komen Menggunakan Name/Url Dan Akaun Google =-.

    1. FITRIHADI says:

      menang?? insyaallah :)

  6. joegrimjow says:

    wohoo
    menarik2
    ada masa ku join ok
    .-= joegrimjow´s last blog ..Akhirnya judi di halalkan =-.

    1. FITRIHADI says:

      ok join ar bila ada masa :)
      .-= FITRIHADI´s last blog ..Wah Lemahnya Si Jantan Ni Rupanya.. =-.

  7. Daria says:

    Salam..saya nk join contest Bila Blogger Bercuti tu..hehe..saya dh letak banner tu kt side bar blog saya..

    ni saya sertakan permalink saya..

    http://darkscar-daria.blogspot.com/2010/05/lepas-subuh-hari-jumaat-lepas-kami.html

    thanx a lot sbb organize contest ni & smoge dpt byk sambutan! \(^_^)/

    1. FITRIHADI says:

      thanks..kalau nak edit boleh lagi sampai tarikh akhir :)

  8. gadis_kuntum says:

    Salam… saya dah siapkan entri untuk contest nie, harap2 encet Fitri sudi2 r jenguk ye…

    check it out!!!!…
    http://mynameisanie.blogspot.com/2010/05/rombongan-cik-kiah-ke-i-city.html

    Jangan lupe tinggalkan komen..
    tq.. daa..
    .-= gadis_kuntum´s last blog ..:.~ Contest : Bila Blogger Bercuti : Rombongan Cik Kiah ke I-City.. ~.: =-.

  9. Iman says:

    Hi, this is first time I berminat nak join a contest. Seriously interested and cool idea though sharing about cuti.lol

    this is the link. Hope u could check it out soon :) thanks!

    http://bayusubuh.blogspot.com/2010/05/swiss.html

  10. Iman says:

    Hi, Fitri sorry I thought u gona check it on 31 or after So the post is being drafted first ingat 31st baru nak publish. Kalau in English tak kisah kan?
    .-= Iman´s last blog ..When Its Final =-.

    1. FITRIHADI says:

      english pun takpe..saya faham je :)

      1. Iman says:

        okay dah publish dah. nti tngok la ye.1st time neh.lol
        .-= Iman´s last blog ..Love is Like a Tree =-.

  11. nana says:

    salam…sorry…bru agi ngn blogging neh…so ni la hasilnye…huhuhu…

    ni link nye : http://nanasakura.wordpress.com/2010/05/28/contest-bila-blogger-bercuti/

    huhuhu…hopefully enjoy la ye! :)

  12. […] Comment! wow…aku kn full timer nye student,so kalo dh nme nye HOLIDAY for sure la aku akn gnekn ms yg ade 2 tuk sesuatu yg sgt indah!woooottt…act ni first time aku join contest.so agak clumsy sket.hihihi….aku grab dis info frm here  http://fitrihadi.com/2010/05/contest-bila-blogger-bercuti/ […]

  13. joegrimjow says:

    lol
    baru pasan namaku xde
    sebab xbagi lg link
    haha
    sowie2
    ni link dia
    ;)

    http://joegrimjow.blogspot.com/2010/05/contest-jom-bercuti.html
    .-= joegrimjow´s last blog ..Menggapai cita-cita =-.

  14. FITRIHADI says:

    ok contest dah tamat..tunggu lah keputusannya selepas seminggu.. thanks pada semua yang join! senarai peserta boleh tengok di side bar! Selamat bercuti! :)
    .-= FITRIHADI´s last blog ..(Panas) Jom Membeli Barangan Berjenama Dengan Harga Yang Murah! =-.

  15. […] tangan skit untuk korang tapi korang kena baca dulu sampai bawah sekali..hehe] Dah seminggu ‘contest: Bila Blogger Bercuti‘ tu tamat. But sampai sekarang masih belum ada keputusannya. Apa pun, di bawah ni adalah […]

  16. […] Contest Bila Blogger Bercuti ini dibawakan dengan jayanya oleh Fitrihadi […]


LIKE KAMI DI FACEBOOK