May 052010
 

Hah..

Ni ada cara best pekena kawan korang. Tambah-tambah kalau kawan korang tu ada komputer yang siap ada annoying speaker yang kuat gila bunyi. Macam la dia sorang je yang mampu beli speaker annoying tu.



Time nak tido, dia bising dengan speaker dia tu. Pagi-pagi orang nak tido pun dia melalak gak dengan speaker annoying dia tu. Ni ada cara nak kasi ‘ajar’ skit. hohoho (gelak syaitan!)



hahahaha kaw-kaw kena…padan muka! korang cuba ar kat kawan korang. Kalau dia sakit jantung atau mengandung jangan cuba lak benda ni. Kang mati lak anak orang hehe :P

bagi yang tak leh tengok video tu ni ada cara dia;
1. masuk ‘control panel’ dan pilih ‘sound settings’.
2. pegi tab ‘sounds’. tengok ruang scrollbox bawah sekali dan cari ‘Start Windows’ atau ‘Windows Logon’.
3. tukar file sound tersebut dengan yang gempak giler macam bunyi tembakan atau guruh.. pastu tekan OK!
4. then ‘log off’ atau ‘shut down’ komputer kawan korang tu dan jangan lupa untuk set volume speaker diorang sampai maksimum.
5. pastu untuk menambahkan kehangatan suasana ajak kawan ramai-ramai makan pop corn macam tengok wayang dalam bilik tu gak. Dan gelaklah ramai-ramai bila dia terkejut cam mamat dalam video atas tu hahaha

* idea num 5 tu saya tambah sendiri. jangan marah ar :p

Yang annoying bila time tido ada je yang melalak!,
– fitrihadi –
(Visited 730 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Gambar) Deleted Scene Filem 'Hantu Kak Limah Balik Rumah'!!! Hahaha...

Comments

  1. syahirul says:

    hahaha.. siot aje tiba2 bunyi perang kua.. hahaha…
    .-= syahirul´s last blog ..Cara mencantikkan tema Windows 7 =-.

  2. Wan Perlis says:

    prank member
    bom atom jatuh ka?ahaha

  3. […] This post was mentioned on Twitter by Ahmad Fitri. Ahmad Fitri said: eh ada student univ yang share entry 'pekena' ni kat facebook diorang hehe http://bit.ly/c47TQ9 […]

  4. adrina says:

    lol! =P hahahhaa =P
    .-= adrina´s last blog ..Berangan-angan menjadi patung macam Juliana Evans. =-.

  5. ReD says:

    hoho! siapa lah yang buat hal ngan fit tu smpaikan fit rasa annoyed tu?:D
    .-= ReD´s last blog ..~ MAKIN HARI MAKIN CANTIK. PERCAYA LAH! ~ =-.

  6. Hazzy says:

    bom atom serah kat hazzy
    tau lah nak buat macam mana

    With Love,
    HazzySuperb
    .-= Hazzy´s last blog ..Bila senggugut menyerang di pejabat, satu kerja pun tak jadi dan aku terpaksa cuti kecemasan =-.

  7. Hazzy says:

    baru dpt tgk video
    aku sendiri terkejut beb
    ha ha ha

  8. huda says:

    hahaha!
    best giler!
    housemate pon sporting jer. hehehehe
    .-= huda´s last blog ..30 larangan bagi wanita =-.

  9. naem says:

    kah3 lwak btoiiii…

  10. cik epal says:

    memang cari nahas betul :D
    .-= cik epal´s last blog ..Blogger ranking alexa bawah sejuta. WOW! anda tercalon? =-.

  11. […] panjang-panjang, takde sapa nak baca lak.. lagipun blog ni bukan blog membebel..ini just blog nak buat orang bahagia je..adoii dah keluar dari tema blog pulak artikel ni.. sorry ek.. FYI, ini percubaan pertama untuk […]

  12. pilotHans says:

    ikut org ni mmg kejam..tp kadang2 kalo daa marah tue , mmg ade yg nak kene ikat ni..haha

  13. […] hati, letak dalam entri dan bagi komen sket.. dah siap satu entry.. mudah kan? Contoh entri: Cara Paling Gila Nak Pekena Kawan Korang (Edisi Budak Universiti dan Kolej!) Hahahaha… 2. Gi terjah mana-mana blog, pick satu entry terlatest mamat atau minah tu. Pilih sama ada mau […]


LIKE KAMI DI FACEBOOK