May 022010
 

alamak..saya tiada videolah nak submit untuk audition sebab masih terlalu awal untuk menjadi featured blogger untuk Project Alpha season 3 nanti. blog pun bukan ada banyak sangat visitor atau unique views. lagipun segala yang saya buat orang tak hargai sangat. datang pastu pergi..adoi



apa-apa pun tak nak emo. tajuk minggu ni ‘Camera, Rolling, and Action3! eh action3? kenapa tak action je. oh bukan salah taip lah.. it means korang kena selitkan sikit selingan pasal Adidas Action 3 tu dalam audition video tu kalau korang nak join the audition. Make it the most creative you can lah.. baru bleh jadi featured blogger untuk Project Alpha ke 3 nanti dan sudah tentu blog korang akan dikenali di Malaysia, Singapore. And some say in Batam!

haha dan tips nak buat video tu mudah je..just show off your keistimewaan blog korang..baru juri dan pengadil akan memilih korang. korang bayangkan yang korang ni juri so mesti korang tau apa kriteria blog yang seorang juri nak..ok?

err saya ni pandai mengarah je..nak buat audition video tu tak pun..hehe sorry la ek.. memang takde sebab saya tak minat nak join…blog pun blog picisan je. tapi siapa-siapa yang nak offer jadi pengarah atau lebih dikenali sebagai tuan directorrr boleh la contact saya hehe yang penting korang kena cun dah wangi selalu..boleh? dan kalau boleh mesti pakai Adidas Action 3 baru ada keyakinan nak shooting.

oh dah melalut jauh dah..takpe a..dah abis air liur..jom keringkan mata lak..kita layan video top blogger yang best-best ni! :)









Ok.. tu je..moga korang terhibur di pagi Isnin yang kemalasan ni. Peace!

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS
(Visited 3 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Road Trip with My Broadband

Comments

  1. joegrimjow says:

    kat blog gto pon ada
    layan2 tgok video semua ni
    .-= joegrimjow´s last blog ..ironman dan entry terakhir pasal buang bayi… mungkin? =-.

  2. […] This post was mentioned on Twitter by Ahmad Fitri. Ahmad Fitri said: blog pun blog picisan ada hati nak join Project Alpha season 3 :p http://bit.ly/a5ikdB […]

  3. Ira Ishiko says:

    sgt wangi adidas pnyer perfume meyh… ohhoo… tenet bz.. xblh nk follow fid.. >_<

  4. miss lolly says:

    gud luckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk !

    rm20 :-)
    .-= miss lolly´s last blog ..BLOGGER BAJET DIVA ? =-.


LIKE KAMI DI FACEBOOK