May 152010
 

Dah lama tak jawab tag. ini ada tag terbaru dari bro Kyuubi_85. bleh ar nak jawab time weekend gini heh :)


Rasa best lak bila ada gambar gadis cun dalam blog haha


Rules And Regulation:
it’s harder than it looks copy this to your own notes,
erase my answer
enter yours,
tag twenty (20) people
use the first letter of your name to answer each of the following questions,
they have to be real, nothing made up if the person before u had the same first initial, u must use different answer,
u cannot use any words twice and u can’t use your name for the boy/girl name question.

what is your name: Fitrihadi
a four letter word: maaF
a boy’s name: Fahrin Ahmad
a girl’s name: Fara Fauzana
an occupation: Fisherman
a colour: Flying colour
something ur wear: Facebook
a food: Fish n chip
something found in the bathroom: Flush jamban haha
a place: Fitting room
a reason to being late: Fail to wake up early
something u shout: Fauziah Gous!! hehe
a movie title: Fight Club
something u drink: Fresh Kopi :p
a musical group: Foo Fighter??
an animal: Fox
a street name: Flyover??
a type of car: Fit (Honda)

Tag 20 people:
Dauspozi – ingat hijau ingat Daus..ye ingat ingat.. hehe
RED – Cik merah yang banyak berkongsi ilmu di blognya. hehe
Gadis Terbilang – Gadis Comel Yang Popular di GB. jangan kacau. Dia dah berpunya :p
Miss Lolly – Gadis Cun Yang Popular di GB. Jangan Kacau. Saya dah booking hehe gurau-gurau je :p
Zacko Pshyco – Pemilik blog yang happening dan adventurous. Jom daki gunung.. tapi tak larat den :p
Kachang Dewa – Tengah BZ mengalahkan Perdana Menteri. Salam 1Malaysia :p
Serol-Nizam – jejaka UTM yang dah nak abis belajar! Good luck Bro!!
Sya Isya – jurutera?? perghh, tengok blog macam blog budak Universiti je.. heh
Intan Izani – isteri mithali yang ada blog. kan? :)
Adrina – si kembar Juliana Evans. kan kan? hehe
Cik Epal – erm apa ye?? yang berpipi tembam macam epal kot haha

Ini main tag je.. tak kira lah siapa pun.. janji yang kena tag tu sempoi dan sporting!! Lagi 10?? erm malas dah.. tak larat den nak tag ramai-ramai.. sekarang tak sihat skit..sakit kaki lorr.. ada penyakit kulit.. A’ah tak payah nak menggatal suh tunjuk gambar kaki ni.. kang masing-masing takde selera nak makan haha

Siapa-siapa yang rajin nak buat tu buatlah..saya tagged semua orang hehe :p

Yang tengah gatal… kaki,
– fitrihadi –
(Visited 11 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  March 2010 fitrihadi.com 2 in 1 Blogger Award

Comments

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Fitri Kacak. Fitri Kacak said: Bila Huruf F Je Ingat F*CK.. Cubalah Bila Huruf F ingat Fitrihadi.com ke? Adoiii http://bit.ly/blFYX7 […]

  2. ReD says:

    uiks! kalau sakit kaki ada kaitan dengan x larat nak tag lagi 10 org ke?? muehehe..

    cepat sembuh. nanti leh blogWALKING..hahaha ;p

    1. FITRIHADI says:

      mestilah ada kaitan…tak tahan gatal ar nak menggaru..kalau jadi sotong kan best ada byk tangan..boleh multitasking skit :p
      .-= FITRIHADI´s last blog ..Bila Huruf F Je Ingat F*CK.. Cubalah Bila Huruf F ingat Fitrihadi.com ke? Adoiii =-.

      1. ReD says:

        uihhh…jangaaannn..kang jadi sutun betul karang…haa…;))
        .-= ReD´s last blog ..~ SAH! ADA KETUMBUHAN PADA KEPALA AKU ~ =-.

  3. serol says:

    MaaF? tu main tipu tu..hehe F kat belakang..
    Fitri, aku baru je buat ni baru2 ni..nk kena buat 2 kali ke?hehe
    thanks sebab tag.. =)
    .-= serol´s last blog ..Award Beautiful Blogger ada,Tapi Hensem Blogger takda ke? =-.

    1. FITRIHADI says:

      kalau dah buat takpe je..xpyh buat dua kali..lagipun suka-suka je ni.. heh :)

      1. Rija|udDin uL-haQ says:

        betul2…

  4. Yatre says:

    aiyak…maaf tu asal x bermula dengan huruf F?? tak adil!! mana boleh…heheeh

      1. Rija|udDin uL-haQ says:

        cheating….

  5. kenwooi says:

    LOL.. cun girl = best! =D

    1. FITRIHADI says:

      pretty girl is like an addiction haha :p

    2. Rija|udDin uL-haQ says:

      pelakon gilmore girl..

  6. aien says:

    wahh… fit layan tag… bgus3~ hehehe
    ape kena mengena kaki dgn tag? erk??
    layannnn~ hehe
    .-= aien´s last blog ..bosan dengan sempurna =-.

    1. FITRIHADI says:

      haha dah takde menda nak buat..lagipun kena ar sporting skit hehe kaki gatal a..tangan nak menggaru..mana tahan… :p

  7. sharinginfoz says:

    apa kata ingat le pulak S, blog sharinginfoz.
    .-= sharinginfoz´s last blog ..Segmen Kenali Blogger: Rasp =-.

    1. FITRIHADI says:

      haha boleh2..cuba a promote..ingat S ingat sharinfinfoz hehe

  8. miss lolly says:

    jom kawen WAKAKAKAKA.
    .-= miss lolly´s last blog ..Bilik kediaman Miss Lolly. Buruknya! =-.

    1. FITRIHADI says:

      kenal pun tak, nak kawin buta2 je..bahaya-bahaya :p hahaha
      .-= FITRIHADI´s last blog ..Guru Bukanlah Lilin Yang Berkorban Demi Orang Lain. Tapi, Guru Adalah Umpama Ibubapa Kita Sendiri! =-.

  9. Sya Isya says:

    blog macam budak universiti ke? kalau blog engineer harusnya bagai mana? dah jawab dah tag ni..
    .-= Sya Isya´s last blog ..SEMUA ORANG PUN ADA MASALAH =-.

  10. Ali ridha says:

    gambar awek cun mesti kena ada kt blog.

  11. […] lagi. Nantilah, karang-karang bila-bila rasa nak jawab, aku jawab lah,ya. So ni tag dari Fit…tajuk si Fit ni, memang gempaq. Aiseh, Fit..bila sebut F je, memang tu je ke yang Fit ingat? Ish ish […]


LIKE KAMI DI FACEBOOK