Tunaikan ibadah korban anda secara online. Tarikh tutup: 30 Sept 2014


May 102010
 

Apa akan terjadi bila Fitrihadi terserempak dengan Hanis Zalikha?



Hanis Zalikha adalah seorang model dan masih menuntut di sebuah universiti tempatan. Err perlu ke diceritakan semuanya di sini?? Malas ar nak cerita sebab dah ramai blogger yang bercerita pasal si cantik, Hanis Zalikha ni. Apa-apa pun korang terjahlah BLOG HANIS ZALIKHA ni. Memang terbukti beliau adalah ‘beauty with brain’!



Oh masih belum bercerita pasal percutian saya ke Air Panas Lenggong di Baling, Kedah. Esok ar bikin entry. Malam ni mau layan bantal. hehe! Apa-apa pun korang baca ar dulu percutian Hanis Zalikha di Gunung Ledang..memang terbaik!!

Yang takut dengan gadis cun,
– fitrihadi -

Comments

  1. [...] This post was mentioned on Twitter by Ahmad Fitri. Ahmad Fitri said: ( Indahnya ) Bila Fitrihadi Bertemu Hanis Zalikha…hehehe :p http://bit.ly/aIdMQK [...]

  2. Miss Mirror says:

    ada rezeki tak ke mana Dik……belum cuba belum tahu… akak doakan…… :)
    .-= Miss Mirror´s last blog ..Dia memang dah tak boleh nak cakap apa… =-.

  3. salam perkenalan..blog yang best dan nice….wahh jumpa hanis zalikha lagi hehehe
    .-= cik nurul pinky´s last blog ..HAPPY MOTHER’S DAY TO MAMA & MAMA =-.

    1. FITRIHADI says:

      thanks..tak jumpa pun lah..just imagine je hehe tapi kalau jumpa apa salahnya :)

  4. cikgadis says:

    haha ingat kan betul2 tadi
    haizzz

    1. FITRIHADI says:

      kalau betul kan best hehe tapi muka pun cam tongkang pecah sapa la nak pandang :p
      .-= FITRIHADI´s last blog ..(Blog) Kelebihan/Kelemahan Bila Komen Menggunakan Name/Url Dan Akaun Google =-.

  5. mie says:

    fuyoo!!!!
    ada scandal dgn hanis zalika ke???
    heheheee

    1. FITRIHADI says:

      haha jangan buat cita bro..kang marah HZ ni :p
      .-= FITRIHADI´s last blog ..(Blog) Kelebihan/Kelemahan Bila Komen Menggunakan Name/Url Dan Akaun Google =-.

  6. yoy says:

    da jumpe ke?xpham gue..

    1. FITRIHADI says:

      manada jumpa lah…kalau ada jumpa dah lama terpampang muka kitorang kat blog ni hehe

  7. fiD says:

    dia student uitm segamat…

    penah bace ciri2 bkl suami dia nak? perh!

    1. FITRIHADI says:

      oh..bakal suami? a’ah.. tak tercapai dek akal a :p
      .-= FITRIHADI´s last blog ..(Blog) Kelebihan/Kelemahan Bila Komen Menggunakan Name/Url Dan Akaun Google =-.

  8. isza says:

    semoga impian jadi kenyataan.. kirim salam kat dia erkk..
    .-= isza´s last blog ..Abah beri mesej suara sedih dari mak =-.

  9. bubbles182 says:

    i met her i person once.
    die sangat x sombong, okeh. mmg beauty with brains, plus good attitude. thumbs up la kat hanis.

    check this out –> http://www.bubbles182.com/2009/11/gems-big-bang-carnival.html (masa jumpe Hanis Zalikha tu)

    p/s: semoga dapat jumpe Hanis suatu hari..mane tau trs hilang segan silu :P
    .-= bubbles182´s last blog ..You’re the best mum ever. =-.

    1. FITRIHADI says:

      wah jeles ar.. takpe a..saya kalau jumpa betul2 pun diam je..segan a plak hehe
      .-= FITRIHADI´s last blog ..(Blog) Kelebihan/Kelemahan Bila Komen Menggunakan Name/Url Dan Akaun Google =-.

  10. Wan Perlis says:

    hehe tak minat sgt lenggong
    hanis tiptop
    .-= Wan Perlis´s last blog ..Soaljawab bersama Wan Perlis part 2 =-.

  11. [...] Dah macam kereta Batman je. Hah yang ni smart skit. Kalaulah saya dapat memiliki kereta ni mesti Hanis Zalikha pun nak ajak date. hehe Mak aih… Ini paling hebat dan otai ar dalam semua jenis kereta.. [...]

  12. Rija|udDin uL-haQ says:

    setiap owang ada pujaan…tapi ko minat dia tue,ok laa…try je…mane tau sok2 ada rejeki..

  13. miera says:

    haha
    jgn malu laa
    nanti melepas kalau time jumpe HZ
    rugi woo
    cun+pandai+baik

    cis, tetibe jeles sbb ade insan yg almost perfect mcm HZ
    .-= miera´s last blog ..Our right =-.