May 102010
 

Apa akan terjadi bila Fitrihadi terserempak dengan Hanis Zalikha?



Hanis Zalikha adalah seorang model dan masih menuntut di sebuah universiti tempatan. Err perlu ke diceritakan semuanya di sini?? Malas ar nak cerita sebab dah ramai blogger yang bercerita pasal si cantik, Hanis Zalikha ni. Apa-apa pun korang terjahlah BLOG HANIS ZALIKHA ni. Memang terbukti beliau adalah ‘beauty with brain’!



Oh masih belum bercerita pasal percutian saya ke Air Panas Lenggong di Baling, Kedah. Esok ar bikin entry. Malam ni mau layan bantal. hehe! Apa-apa pun korang baca ar dulu percutian Hanis Zalikha di Gunung Ledang..memang terbaik!!

Yang takut dengan gadis cun,
- fitrihadi -

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  21 Responses to “( Indahnya? ) Bila Fitrihadi Bertemu Hanis Zalikha…”

  1.  

    [...] This post was mentioned on Twitter by Ahmad Fitri. Ahmad Fitri said: ( Indahnya ) Bila Fitrihadi Bertemu Hanis Zalikha…hehehe :p http://bit.ly/aIdMQK [...]

  2.  

    ada rezeki tak ke mana Dik……belum cuba belum tahu… akak doakan…… :)
    .-= Miss Mirror´s last blog ..Dia memang dah tak boleh nak cakap apa… =-.

  3.  

    salam perkenalan..blog yang best dan nice….wahh jumpa hanis zalikha lagi hehehe
    .-= cik nurul pinky´s last blog ..HAPPY MOTHER’S DAY TO MAMA & MAMA =-.

  4.  

    haha ingat kan betul2 tadi
    haizzz

  5.  

    fuyoo!!!!
    ada scandal dgn hanis zalika ke???
    heheheee

  6.  

    da jumpe ke?xpham gue..

  7.  

    dia student uitm segamat…

    penah bace ciri2 bkl suami dia nak? perh!

  8.  

    semoga impian jadi kenyataan.. kirim salam kat dia erkk..
    .-= isza´s last blog ..Abah beri mesej suara sedih dari mak =-.

  9.  

    i met her i person once.
    die sangat x sombong, okeh. mmg beauty with brains, plus good attitude. thumbs up la kat hanis.

    check this out –> http://www.bubbles182.com/2009/11/gems-big-bang-carnival.html (masa jumpe Hanis Zalikha tu)

    p/s: semoga dapat jumpe Hanis suatu hari..mane tau trs hilang segan silu :P
    .-= bubbles182´s last blog ..You’re the best mum ever. =-.

  10.  

    hehe tak minat sgt lenggong
    hanis tiptop
    .-= Wan Perlis´s last blog ..Soaljawab bersama Wan Perlis part 2 =-.

  11.  

    [...] Dah macam kereta Batman je. Hah yang ni smart skit. Kalaulah saya dapat memiliki kereta ni mesti Hanis Zalikha pun nak ajak date. hehe Mak aih… Ini paling hebat dan otai ar dalam semua jenis kereta.. [...]

  12.  

    setiap owang ada pujaan…tapi ko minat dia tue,ok laa…try je…mane tau sok2 ada rejeki..

  13.  

    haha
    jgn malu laa
    nanti melepas kalau time jumpe HZ
    rugi woo
    cun+pandai+baik

    cis, tetibe jeles sbb ade insan yg almost perfect mcm HZ
    .-= miera´s last blog ..Our right =-.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>