May 262010
 

Hi.. Korang kenal tak mamat macho bawah ni? bukan yang pakai baju kelabu tu.. yang tu memang macho lama dah.. ni yang pakai jacket tu.. alah takkan tak kenal kot.. cuba tengok betul-betul..



Cerita dia macam ni. Sejak mamat ni ‘keluar’ dari penjara tak sampai setahun, maksud saya penggambaran Prison Break tu dah habis dan dah tamat, makanya mamat macho ni terus jadi mamat hanco! adoii rasanya baik sumbat dia masuk penjara balik, kan? Ini ada buktinya mamat ni dah tak macho dan jadi mamat hancho. Slumber rock je dia keluar macam takde apa-apa. Adoi..



A’ah kan? Hancho tak? Mesti sesiapa yang admire mamat ni sampai tahap taruk gambar dalam purse tu akan buang gambar tu dalam jamban. haha jangan marah ek kaum wanita semua sebab dah menghancurkan harapan korang. Korang admire je la mamat sorang lagi dalam poster atas sekali tu ada gak pekdahnya hehe



Kesimpulannya, tolonglah siapa-siapa gi hantar mamat tu masuk penjara balik. Mamat tu bila dah keluar penjara mula ar nak lupa diri dan enjoy sampai memboyot badan tu. Hampeh je! Eh kata kat orang lak.. haha ok saya mengaku saya pun boyot gak..tapi tak hampeh ar haha

That’s all the time we have. Thanks for watching!

Yang diet tapi tak berjaya,
– fitrihadi –
(Visited 42 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Gambar) Anak Sulung Ashraf Muslim Diberi Nama Sarah Ashraf

Comments

  1. serol says:

    la, dia ke tu.. biasa ar org tgah hepi, duit byk.., tu yg badan naik..haha
    .-= serol´s last blog ..Penyakit Lupa Itu =-.

    1. serol says:

      testing2 komen..
      .-= serol´s last blog ..Penyakit Lupa Itu =-.

    2. FITRIHADI says:

      dia sekarang takde keja..besa la bila duit dan banyak berjoli sakan ar..haha

  2. […] This post was mentioned on Twitter by Fitri Kacak and Fitri Kacak, Fitri Kacak. Fitri Kacak said: (Artis) Weh, Korang Tolong Hantar Dia Ni Gi Penjara Balik.. Adoii!! http://bit.ly/cx4Mnm […]

  3. Yatre says:

    hahahah…walaupun perut dia memboyot dia masih lagi hot..kesian dia masuk penjara..nanti kena wat tatoo agy…sakit woo
    .-= Yatre´s last blog ..Sila Jangan Boikot Produk Tempatan =-.

    1. FITRIHADI says:

      tatoo tu bukan betul pun…dia guna cat je..tahan 3 hari.. ada tengok the making of prison break ni..haha semua tertipu dengan tatoo dia :p

  4. Hazzy says:

    dah ilang 6packs…
    tidakkkkk

    With Love,
    HazzySuperb
    .-= Hazzy´s last blog ..Hazzy kembali berblogging setelah 5 hari menghilang ;) =-.

    1. FITRIHADI says:

      haha dah tak macho dah :p

  5. zuhaimi zul says:

    alamak, aku pon senasib ngan dier…camno ni, takkan nak masuk penjara plak…
    .-= zuhaimi zul´s last blog ..Aku yang gagal =-.

    1. FITRIHADI says:

      haha takpe..enjoy je macam mamat tu..tak pyh pikir apa-apa :p

  6. aiDiena says:

    Alamak.. I minat giler kat mamat nie lam citer Prison Break tu.. awat lar sekarang dah boroi… senang hati kot kuaq penjara…
    .-= aiDiena´s last blog ..ToLoNG JGn GeLaKkaN AkU.. =-.

    1. FITRIHADI says:

      dia takde job…tu yg joli sakan tak ingat dunia tu heh

  7. aien says:

    sape tu?? x kenal pon.. hihihi =P
    .-= aien´s last blog ..rehat bersama sayangku =-.

    1. FITRIHADI says:

      haha ye la tu :p

  8. fina fento says:

    wuu..gambar mamat pakai baju warna kelabu tu hensem habis lah..hahah

    1. FITRIHADI says:

      tak caya ar..haha

  9. Sir Marcello says:

    hahaha…dia bahagia kot dok luar..yg mamat baju kelabu tue..apa salah dia ya? huhuhu
    .-= Sir Marcello´s last blog ..Ibarat Putus Cinta Kali Kedua… =-.

    1. FITRIHADI says:

      memang dia bahagia pun..takde rasa nak maintain langsung..haha

      errr mamat baju kelabu tu?? ntah..suka menyibuk kot :p

  10. sharinginfoz says:

    hmmm janganlah masuk balik dia kat penjara kesian.. nak juga bebas kan

    Thanks AAM

    1. FITRIHADI says:

      haha ye ye..biar je la dia bahagia camtu sampai perut memboyot cam belon

  11. ReD says:

    owhh…seb bek x layan prison break..x la frust sangat..hehe
    .-= ReD´s last blog ..~ KENAPA MESTI ‘ANDARTU TERLAMPAU’? DAN KENAPA MESTI ‘JANDA MELETUP’? ~ =-.

  12. matjoe says:

    hak3. gendut gak
    .-= matjoe´s last blog ..Hati Tegar Untuk Melabur =-.

    1. FITRIHADI says:

      haha bila dah malas nak jaga badan..sama ar kita semua kaum jantan ni :p

  13. suliana says:

    baru nak kata hensem, tgk perut,alamak dahboroi.. botak lagi hensem kan..

    1. FITRIHADI says:

      wahh diskrimanasi macho nampak..kalau tak macho abis dia tolak hehehe

  14. Sya Isya says:

    uwaa…memang layan prison break dulu time kat uni, tapi tengok sason 1 je, pastu tak sambung tengok lagi, coz life dah berubah. huhu..awat dia jadi camtu…betul kot sebab hati senang, dah bebas dari penjara. biarlah, asal dia bahagia…
    .-= Sya Isya´s last blog ..KENAPA MESTI NAK GORES KERETA ORANG?? =-.

    1. FITRIHADI says:

      dia takde job..tu yg makin sihat tu haha

  15. naem says:

    hahaha…buncit suda..

    1. FITRIHADI says:

      haha boyot ar :p

  16. ery farieha says:

    hahahahaha
    comell =P
    .-= ery farieha´s last blog ..Rahmat di wajah kita, Haiwan nampak. =-.

    1. FITRIHADI says:

      apa yang comel?

  17. enydiamond says:

    damn.. gila tak hensem dah!!!
    .-= enydiamond´s last blog ..KL, KERETA ANTIK & … =-.

    1. FITRIHADI says:

      haha tau takpe :p

  18. […] kena penjara guna beg travel tu. Boleh plak mamat tu masuk dalam beg tu. Perghh… Boleh ganti cerita Prison Break ni.. Staff at the prison in Chetumal in the Caribbean state of Quintana Roo noticed that the […]


LIKE KAMI DI FACEBOOK