Apr 102010
 

Ingat tak pasal Rafiqin Darwisy yang mengutuk arwah Din Beramboi di saat perginya pelawak negara itu. Yup perkara ni dah reda sikit. memang saya tak ambil pot langsung.. sebab? sebabnya sama macam gambar bawah ni..


Budak Hingus 2 tong!


erm saya pun malas nak kata apa-apa..dari berkata yang bukan-bukan dan mengutuk tak tentu pasal, lagi baik guna sekeping gambar je sebab orang seni kata gambar tu mempunyai sejuta perkataan. Jadi, kepada Rafiqin Darwisy. Inilah hakikat yang anda kena terima lepas buat salah iaitu kutukan. bersedialah untuk dikutuk oleh bakal majikan anda mahupun bakal keluarga mertua anda.

Kitorang blogger pun makin ringan je tangan ni nak menaip keyboard untuk kutuk anda walaupun anda dah mintak maaf. dan dalam sejarah 1Malaysia, nama Rafiqin Darwisy akan sentiasa diingati di dalam jiwa setiap rakyat malaysia kerana keceluparannya sendiri menghina insan yang telah pergi buat selamanya. Seperti kata yang tidak dapat ditarik balik, seperti itulah karamnya perahu Rafiqin Darwisy yang tidak dapat diundur lagi.

Sekian berita dari Karam Fit Walia..untuk TV Tiger..

P/s: Korang ada apa-apa pesanan untuk si Rafiqin Darwisy ni? Kemungkinan besar dia boleh jumpa entry ni
(Visited 19 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Semak Keputusan MUET Secara SMS Dan Online

Comments

  1. sendra says:

    memangkan??tu lah bahaynya budak kecik main facebook ni..dia ingat dia tg add tulis tu,yang baca cuma kawan2 yang add dia je kot??hahah..walaupun aku rasa tak mustahil rakyat malaysia dah maafkan dia,tapi nama dia memang macam dah terpahat dalam hati semua,dia sebagai mulut celupar,

    walaupun dia budak hingusan je padahal…hurmm..aku bayangkan,macamana masa dia nak kawin nanti,bayangkan bapak mertua dia tu blogger juga..terus,tetttt..reject..haihh..kena jaga adik2 kita main facebook ni..hurmm..

    Cheers,
    Sendra.
    .-= sendra´s last blog ..Aku blogger tanpa Aura. =-.

    1. FITRIHADI says:

      haha rasanya susah nak lupa sebab bila ingat arwah Din Beramboi mesti ingat budak ni..adoii tu la pasa..budak2 ni takleh biar bebas skit..kena jaga gak apa diorang buat… heh :)
      .-= FITRIHADI´s last blog ..Wah Geram Gila Dengan Rita Rudaini Dan Aidil Zafuan! Korang Ni Bikin Kecoh Arr Malam Ni! =-.

  2. nursarah says:

    aku rasa kalau rafiqin tu nama betol kat i.c dia mmg haru la. kena banned ngan semua org.
    .-= nursarah´s last blog ..kes rafiqin darwish & formspring me =-.

    1. FITRIHADI says:

      memang nama betul dia kot…nama bukan main sedap lagi..tapi perangai..mak aih.. :P
      .-= FITRIHADI´s last blog ..Wah Geram Gila Dengan Rita Rudaini Dan Aidil Zafuan! Korang Ni Bikin Kecoh Arr Malam Ni! =-.

  3. DaHLia says:

    macam tu laaa…kes kekurangan kasih sayang ..

    hope lepas ni dia belajar dr kesilapan dia sendiiri..
    .-= DaHLia´s last blog ..Sofea Jane – Black =-.

    1. FITRIHADI says:

      oh kurang kasih sayang ke? patut cakap lepas je..adoii kan dah kena..siap ada fan page hater lagi..memang patut dia insaf dan be nice skit
      .-= FITRIHADI´s last blog ..Wah Geram Gila Dengan Rita Rudaini Dan Aidil Zafuan! Korang Ni Bikin Kecoh Arr Malam Ni! =-.

  4. ME says:

    budak2 yang xdapat fikir baik buruk lagi. semoga dia sedar kesilapannya. bimbingan diperlukan oleh seorang remaja seperti adik rafiqin darwisy
    .-= ME´s last blog ..Perempuan & bola =-.

    1. FITRIHADI says:

      yup dia perlukan kasih sayang dan bimbingan..bila takde moral, jadi camni lah..
      .-= FITRIHADI´s last blog ..Tips Menulis Advertorial Yang Berpeluang Untuk Menang [Versi Fitrihadi] =-.

  5. miera says:

    alaa
    bdk2 lagi
    hingus pun mak tolong lapkan (-_-“)
    attention whore bak kate org putih sbelah rumah kawan i

    btw, if dia jumpe blog fit sah sibuk google name sendri
    lol
    .-= miera´s last blog ..Review: How to train your dragon =-.

    1. FITRIHADI says:

      haha betul tu.. rasanya dia dah tobat kot tamau layan tenet :P
      .-= FITRIHADI´s last blog ..Wah Geram Gila Dengan Rita Rudaini Dan Aidil Zafuan! Korang Ni Bikin Kecoh Arr Malam Ni! =-.

  6. zool says:

    Ada lagi cerita budak ni??
    .-= zool´s last blog ..Harley Davidson murah untuk dijual =-.

    1. FITRIHADI says:

      dah reda dah..dia dah mintak maaf..tapi susah gak nak lupa..lupakan je la budak tu..

  7. kachang says:

    Huhhh..bengang gak ngan budak nih.Nak maki-maki pon xda guna.Bikin lagi panas jek.Moga2 aman idop dia pasni..smua orang kenal dah.LUV u Din Beramboi..!!Al-Fatihah
    .-= kachang´s last blog ..Aku Terliwat..Owh Tidak!! =-.

    1. FITRIHADI says:

      perahu karam takleh undur dah :)

      al-fatihah..


LIKE KAMI DI FACEBOOK