Apr 092010
 



“Hi nama saya Aimi Najwa. Saya suka kacau uncle fit sebab dia sekarang dah tembam macam kuih donat. Lepas tu uncle fit selalu nganga depan laptop. Saya tak suka tengok orang senang jadi saya kacau lah uncle fit. korang pun jangan bagi uncle fit senang. silalah kacau dia ye.”



“Apa tangkap gambar curi ni? Ingat murah ke muka ni? bayar bayar!”

P/s: hehe ni anak sedara saya..dia la yang demam dulu tu sampai tertidur atas riba saya..parut kat dagu tu bekas kudis..bukan janggut ek hehe ni entry untuk mama dia..kot lah mama dia rindu ke sebab berjauhan.. sabau je la..
(Visited 46 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  4 Benda Yang Buat Aku Gila Bayang Sekarang Ni!

Comments

  1. hahaha…comel comel comel
    .-= bukan kisah cinderella´s last blog ..Cerita wajib publish 2010[Jenayah Si Cantik!!!] =-.

  2. Wan Perlis says:

    comel2 & nice name

  3. bellarossa says:

    alahai comelnye si kenit ni.huhu
    .-= bellarossa´s last blog ..Kenapa Aku Nak Belajar di India? =-.


LIKE KAMI DI FACEBOOK