Apr 242010
 

Selamat Hari Sabtu! heh. hari ni fit nak kongsi satu video yang agak superb gak.. video ni dah lama fit tengok…cuma sekarang nak kongsi dengan korang lah..

Korang tahu tak mata tertinggi bagi permainan snooker adalah 147? ye dan apa fit nak kongsi ni adalah video sorang mamat ni yang berjaya mendapatkan skor tertinggi dalam masa hanya 5 minit 47 saat. memang power a..langsung takde kesilapan langsung mamat ni main. dan dia main sorang-sorang je dari awal hingga akhir tanpa memberi peluang pada lawannya. Wahhhh..

Moga video ni dapat mengisi hari cuti korang! Selamat beristirehat. :)

Yang tak pernah main snooker,
– fitrihadi –

(Visited 14 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Gol Dan Keputusan Malaysia vs Singapore 28 Julai 2011

Comments

  1. ROCKprincess says:

    haha…
    pro giler dier maen…
    5 mins jer dah menang…
    .-= ROCKprincess´s last blog ..New theme + Link Exchange =-.

  2. kyuubi_85 says:

    haha. mmg power gila beb.

  3. landax says:

    gller pnyer owang,,huhu

  4. ram.. says:

    meme power snooker,..ce buat lgi,hahaha..

  5. bobby says:

    pergh~~~ very talented…huhu


LIKE KAMI DI FACEBOOK