Apr 272010
 



Terbongkar! Akhirnya Juara Akademi Fantasia 8 telah disandang oleh…



keputusan adalah muktamad. sebarang email-mengemail tidak akan dilayan!

yang minat Adira (haha bodek ni),
– fitrihadi –

(Visited 3 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Macam Mana Perasaan Bila Kena Reject?

Comments

  1. joyanne says:

    yey!! Afundi ADIRA!!!

  2. eddy dy says:

    Ha ha ha….mmg lawak la…tertipu aku..gempak la tajuk entry ni…
    .-= eddy dy´s last blog ..BURUK DAN BAIK KETAWA. =-.

  3. Luffy says:

    hahaha
    pancit gak tarik lagu tu
    .-= Luffy´s last blog ..INDAHNYA ZAMAN BERCINTA =-.

  4. FeeQ says:

    =.=” lame
    .-= FeeQ´s last blog ..PHOTO – 18 Finalist Miss Malaysia 2010 =-.

  5. sweet says:

    ahahhahahah!
    .-= sweet´s last blog ..Bersalin Kulit =-.

  6. farenova says:

    sis pun minat adira ni :)
    .-= farenova´s last blog ..Siapa yang rajin naik LRT, sila baca dan sumbang =-.

  7. shafiqhashim says:

    dah nyanyi dkt nak abis, leh plak dia kata tak leh nak nyanyi.

    btw atok ni ada lagi banyak video. search je kat youtube. bdk2 mainkan dia.hehe
    .-= shafiqhashim´s last blog ..| Entri Berhantu | =-.

  8. kisahsensasi says:

    Ekekekeke…. terkena juak la saya….
    .-= kisahsensasi´s last blog ..Neetu Chandra berbogel =-.

  9. kyuubi_85 says:

    haha. tak minat tengok af. huhu

  10. cik anis says:

    kurang ajo!!
    hahaha..
    tertipu jugak..
    wakaka!
    ingatkn btol td….
    .-= cik anis´s last blog ..sudahlah.saya dah tak suka awak pun.fullstop. =-.

  11. .aira. says:

    hahaha. die nyanyi sorg tapi macam berduet.

    macam macam sore kua
    comel ;)
    .-= .aira.´s last blog ..care mintak CLASH zaman moden =-.

  12. sukur says:

    sy pun suka adiraa……
    .-= sukur´s last blog ..Rahsia ciuman mengikut Zodiak…*nyum* =-.


LIKE KAMI DI FACEBOOK