Apr 012010
 

Tadi nak masuk twitter, tiba-tiba keluar ikan paus.. humang aih!! terkejut den..tapi tengok lama-lama smart gak.. macam mana seekor ikan paus boleh diangkat oleh burung-burung kecil? perghh gambar memang pandai berdusta..

P/s: follow my twitt @ FITHADI!

(Visited 27 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Inilah Teknologi Yang Sudah Wujud Untuk Tahun 2020

Comments

  1. Anwar Yassin says:

    apa maksud tersirat tu ya… :) Tapi kenapa dia tunjuk gambar ikan paus tu berjaya diangkat. Kalau over capacity, mungkin boleh tunjuk ikan paus tu kat dalam air lagi. burung-burung tu pulak dah tarik tali sampai dah tegang abis dah. hehehe. apa-apa je…
    .-= Anwar Yassin´s last blog ..Pengalaman Manis Muncul di Berita Harian =-.

  2. kenwooi says:

    haha yeah.. cute.. always see that once in a while =)

  3. Mus says:

    pernah jugak jumpa twitter tengah down ni..
    .-= Mus´s last blog ..Pengalaman PERTAMA Ke KLINIK 1Malaysia =-.

  4. hazzy says:

    tak penah tgk sebab dh lama tak bertwitter
    huhu
    .-= hazzy´s last blog ..Meriahnya pesta buku, tapi… =-.

  5. ReD says:

    comel owh..hehehe
    .-= ReD´s last blog ..~ SABAR JE LAH… ~ =-.

  6. Azizuan says:

    ni basic punya neh..kalau tengok yang orang dah wat manipulation, lagi syok..haha
    .-= Azizuan´s last blog ..Ping Site Terbaru : myebuzz.net =-.

  7. joe budu says:

    wakaka..mcm2..
    .-= joe budu´s last blog ..no entry =-.

  8. Wan Perlis says:

    adakah twitter telah dihack
    oh si pipit yg comel

  9. Park Air says:

    aku pun lama tak guna tweeter, kalu aku pakai lagi tambah 1 overload haha.
    .-= Park Air´s last blog ..Kalau Bos Korang Suruh Buat Macam Ni… =-.

  10. hasrol says:

    haha..comel jek kan gambo tu..guna echofon yg integrate ngn firefox.so jrg login kat twitter nyer site ni..hehe
    .-= hasrol´s last blog ..Kan aku dah cakap penuh! [Screenshot. ] =-.

  11. Amir says:

    aku penah gak dpt gambar mcm ni. tp kreatif la dorang ni.
    .-= Amir´s last blog ..Dari Allah Kita Datang, KepadaNya Kita Kembali =-.


LIKE KAMI DI FACEBOOK