Apr 242010
 

Petang tadi terbaca di blog Omar.my pasal bagaimana GengBlogger di godam. Walaupun saya adalah pemegang diploma IT tapi masih kurang faham apa yang diberitahu beliau. haha nampak sangat tido dalam kuliah :p

apa pun saya bukan nak cerita pasal penggodam durjana tu. tapi sumbangan GengBlogger pada blog saya. juga nak kongsi sedikit entry-entry saya yang mungkin korang belum baca yang mana ada sesetengahnya meletup di GengBlogger. ada satu entry tu yang mendapat view sebanyak 700 lebih mungkin kerana agak kontroversi. hehe kalau tak caya boleh lah terjah profile saya melalui button bawah ni.



10 entry saya yang paling mendapat sambutan di GengBlogger adalah;
  • Khas Untuk Freshie Blogger. Jom Terjah Blog Paling Annoying Ni Supaya Korang Tak Jadi Blogger Annoying! – Hah entry ni memang kontroversi skit..tengok tajuk pun dah tau kan..setakat hari ni entry ni mencatatkan 770 views di GengBlogger. kalau korang nak tau tajuk ni masuk top 20 entry popular GB selama tiga hari.. perghhh
  • Oh Lady Gaga Bukan She-Male Rupanya! Siap Ada Bukti Lagi! – yang ni pun kontroversi gak sebab ada gambar lady gaga pakai sexy..tapi takde lah letak betul2 kat entry.. ada link je..so gi a terjah kalau nak tengok :) oh setakat hari ni ada 502 views untuk entry ni di GengBlogger.
  • Cash-out Pertama Selepas 5 ke 6 Bulan Bersama Nuffnang – Entry ni mungkin sebab ramai nak tengok hasil blogging saya. so entry ni menduduki tangga ke tiga dalam top 10 popular entry saya di GengBlogger dengan views sebanyak 182 sehingga ke hari ini!
  • Wah Geram Gila Dengan Rita Rudaini Dan Aidil Zafuan! Korang Ni Bikin Kecoh Arr Malam Ni! – artis..biasalah kan..mesti ramai nak baca.. hehe entry ni dapat 181 views.. boleh tahan gak kontroversi entry ni.. walaupun hakikatnya…
  • Cek Pertama Nuffnang Dah Sampai! Thanks Nuffnang Dan Encik Posmen! – Ini entry lanjutan dari ketiga atas tu..masing-masing nak tengok fit dapat berapa..heh adalah tak sampai RM100 :P dan dapat 173 views
  • Hadiah-Hadiah Terbaik Untuk LELAKI! – ni ramai gak yang view sebab girls memang tak berapa faham pasangan diorang. so tips ni dapat bantu diorang pilih hadiah untuk lelaki. dapat 169 views
  • Tips Buat Freshie Nuffnanger! Jom Muhasabah Survey Nuffnang Korang! – tips ni pun panas gak.. a’ah korang dah update survey nuffnang korang? kalau belum boleh baca tips ni dulu.. entry ni dapat 147 views
  • Brangelina separated + An-Jo new Life Partner! – hah ni entry lama..sekarang dengar kata diorang dah ok.. so takde apa sangat kalau nak baca sekarang. :) entry ni dapat 145 views
  • Pengacara Lagi Lawak Dari Peserta Raja Lawak musim ke-4? – hah entry ni sah johan dengan zizan ada baca. so korang pun baca a..tapi kecewa gak idlan tersungkur adoiii apa pun entry ni dapat 140 views
  • Nuffnang Akan Mengambil Tindakan Terhadap Penipu-Penipu Klik! – ni pun kontroversi gak.. sebab lepas nuffnang kasi email amaran, hah ramai yang terngadah..tapi takpe lagi sebab diorang tak banned perseorangan..just banned team je..tapi yang perseorangan tu maybe nuffnang dah kurangkan iklan dari keluar kat blog dia.. jaga-jaga! entry ni dapat 136 views!
LIHAT JUGA:  Aplikasi Terbaru! – Jemputan Istimewa Untuk Exchange Link Dengan Mudah Di Fitrihadi.com!

so itulah top 10 entry fit yang meletup di GengBlogger. Moga dapat isi hari-hari korang dengan entry-entry fit atas tu. eh korang dah follow blog ni? follow lah ye..senang nak dapat update terbaru dari blog fitrihadi.com ni. nak exchange link pun boleh..rajin-rajinlah ye :)

yang ikut resam padi,
– fitrihadi –

(Visited 4 times, 1 visits today)

Comments

  1. ann says:

    bagusnyerrr.. aku jgn kan list, meletup pun x.. hak hak

  2. diraja22 says:

    tahniah sahabat.. doa2kn gb yg lain plak.. agar ade sifat mcm mu sahabat..

  3. kyuubi_85 says:

    wah, tahniah mampun tulis article yang org suka baca :D aku jrg dpt jd antra yag meletop kat GB tu. huhu
    .-= kyuubi_85´s last blog ..Kerana Terlebih Rajin =-.

    1. FITRIHADI says:

      takpe…slow2 a blaja..nanti mesti meletop ar :)
      .-= FITRIHADI´s last blog ..(Video) Wah Score Penuh Dan Sempurna Dalam Snooker. Mantop gilerr!!! =-.

  4. fatint says:

    wah…hebat2…
    artikel paling banyak view tu best :)
    .-= fatint´s last blog ..Kisah DUA Buah Syarikat Gergasi =-.

    1. FITRIHADI says:

      heh ye ke? thanks :)
      .-= FITRIHADI´s last blog ..Korang nak lunch? Eh Jap. Baca ni dulu. Baik Punya Makan! =-.

  5. r0slina says:

    hebat…truskan usaha anda :)

    1. FITRIHADI says:

      thanks untuk kata semangat tu :)
      .-= FITRIHADI´s last blog ..My Dream Destination =-.

  6. cik epal says:

    waaa memang meletopp :)
    .-= cik epal´s last blog ..nak tahu siapa blogger itu? aku nak bagi password dah ni =-.

  7. Wan Perlis says:

    bilakah aku mampu masuk carta
    .-= Wan Perlis´s last blog ..Perkara Yang Selalu Terjadi dan Tidak Disukai =-.

    1. FITRIHADI says:

      slow2 a blaja..nanti bleh je masuk carta :)
      .-= FITRIHADI´s last blog ..(Video) Wah Score Penuh Dan Sempurna Dalam Snooker. Mantop gilerr!!! =-.

  8. Affan says:

    mmg GB tmpt yg bagus ah untuk ping!. yeah.


LIKE KAMI DI FACEBOOK