Apr 302010
 

walaupun baru pagi tadi update, rasa macam dah setahun tak update. Oh kuatnya penangan cinta blog fitrihadi.com ni kepada tuannya haha macam geli je ayat.. :P

kali ni fit nak share pasal blogger-blogger bertuah yang fit kenal. Bukan sebab apa. Diorang semua ni orang Perlis. Jadi, saya nak kenalkan kepada korang dengan rakan blogger fit dari Perlis. Dan untuk pengetahuan korang, tak ramai blogger yang asal dari kampung Perlis ni.


Tiger Woods dan isteri.(Gambar sekadar hiasan rumah!)


Oh takdenya nak kutuk-kutuk sesiapa..kang free-free ada fan page ‘Banned fitrihadi.com kerana mengutuk blogger-blogger Perlis’..haha tak baik woo..Jadi jom terjah blogger-bloger yang hemoi ni!

1. Badboy.com – hah badboy ni baru je tukar domain dari blogspot ke dotcom. dah agak lama dia berblogging. jadi dengan perpindahan domain ke blog dotcom dah menapakkan dirinya maju selangkah ke hadapan. Dan baru-baru ni bro badboy ni baru cash-out duit dari Nuffnang! caya lah!

2. Izzahfarhana.com – erm korang semua mesti kenalkan izzah ni. alaa girl yang peramah di alam maya tu. kalau tak caya gi ar terjah blog dia. dulu dia pun ada blog dia sendiri kat blogspot. FYI, izzah ni baru seminggu dua pakai wordpress dan domain dot com. memang dah maju. biasalah dalam hidup ni kita kena mencuba sesuatu yang baru. so tahniah kepada cik izzah kerana maju setapak lagi dalam dunia blogging ni.

3. wanperlis.com – ye wan perlis ni pun sama gak..baru je berpindah ke wordpress dan menggunakan domain dotcom. dulu dia empunya blog ‘kemana arah kita‘ kat blogspot. tajuk dah macam blog motivasi je hehe apa-apa pun, dah banyak peningkatan dalam blog lama serta blog baru dia. komen dari readers dia agak banyak gak berbanding blog saya ni hehe apa pun tabik spring roket Apollo 13!

4. Hardfever – nama maya dia ‘Sir Marcello’. wah nama pun dah gempak. napa guna nama tu ek? dia ni student lagi. baru je tamat latihan perindustrian katanya.. suka dengan tagline kat profile blogger dia iaitu ‘Aku Memang Suka Merepek Yang Bukan-Bukan, Tetapi Aku Ada Wawasan!’.. memang Sir Marcello ni ada wawasan.. semoga bro berjaya tamatkan pengajian dan dapat keja yang masyuk :)

5. zue86 – opss ini blogger lelaki ok..bukan girl hehe sorry.. erm blog dia dah lama tak update…dengar khabar dia tengah exam..so tak dapek la nak update blog.. takpe..lepas 5 mei ni cepat-cepat la update ye! Good luck bro!

6. chentamanees – a’ah ini baru girl hehe tak banyak yang saya tau pasal dia…cuba apa yang saya tahu dia ni stay tak jauh dari umah saya..but tak pernah jumpa pun..dan sekarang dia study kat Terengganu kalau tak silap. apa-apa terjahlah untuk suatu kepastian! hehe

7. Maddox – a’ah..maddox ni kawan lama saya kat sekolah menengah dulu ni..wah tak sangka dia boleh ada blog..ingatkan budak sekolah agama tak layan blog..hehe jangan marah a.. maddox ni hensem woo..dan sensitif bak fahrin ahmad..siapa sudi berkenalan dengan dia boleh a terjah blog dia.. dipersilakan dengan segala hormatnya :D

8. fitrihadi.com – hah mamat ni dulu pun ada blogspot. mula blogging bulan december 2008. perghh cayalah…dan ada banyak kejayaan yang mamat ni dapat dari blogging. korang terjahlah blog lama dia..content dia memang superb a.. segala macam tips dan tutorial ada..but sekarang dia dah pindah ke WordPress…alexa rank blog baru dia tu pun bukan main mencanak lagi naik..apa rahsia dia guna? cuba korang tanya dia..pelik tul.. dia bagi blog dia mandi bunga ke apa..ish ish ish..



so itu je lah kot blogger-blogger dari perlis yang saya kenal.. kalau ada yang terlepas tu gitau le…saya buat part 2 lak..rasa macam tak banyak lak blogger dari Perlis..macam boleh bilang je..:)

Yang takleh angkat bakul sendiri sebab overweight,
– fitrihadi –
(Visited 20 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Gambar) Gempar!!! Seorang Blogger Malaysia Berjaya Menangkap Ikan Keli Terbesar Di Asia!

Comments

  1. cikmie says:

    aku org perlis gak..tapi lama tak update..haha

    1. FITRIHADI says:

      oh ye ke?? update ar kalau ada masa… boleh terjah2..

  2. aina says:

    saya juga org perlis tapi baru je nak start berblogging tapi edisi org tualah…hahahaa…

    1. FITRIHADI says:

      ouh selamat berblogging kak.. hehe ramai makin ramai orang perlis yang berblogging ye

  3. Yang last tu yang xthn tu hahahahhahahaha

    1. FITRIHADI says:

      hihihi.. jangan marah ar..


LIKE KAMI DI FACEBOOK