Apr 282010
 

Road trip? ya semestinya perjalanan yang jauh akan membuka minda dan meluaskan pemandangan kita. dan rugi lah kalau semua yang kita hadapi dan lalui sepanjang perjalanan itu tidak dikongsi dalam blog. Segala pengalaman yang berharga semestinya lebih berharga bila di kongsi bersama. lebih-lebih lagi bersama keluarga dan kenalan rapat.

Jadi, boleh ke korang nak kongsi pengalaman berharga korang di mana saja korang berada? bolehkah family serta kenalan korang nak dapatkan update terbaru korang sepanjang perjalanan yang korang lalui itu? memang kedengaran agak mustahil kan. Sounds like ‘Mission Impossible’, right?

Jadi Tom Cruise P1 W1max datang dengan penyelesaian dan jawapan kepada soalan-soalan di perenggan ke dua tu. Dengan P1 W1max Wiggy, korang bukan saja boleh update status korang di mana sahaja, bukan sahaja boleh update blog untuk berkongsi pengalaman korang sepanjang perjalanan tu malah korang boleh guna internet sebebas-bebasnya.

LIHAT JUGA:  No String Attached


Seperti di rumah, P1 Wimax Wiggy membawakan suasana ‘online’ di rumah ke mana saja anda berada. Hanya plug and play dan korang dah boleh acces internet dengan laju dan enjoylah mobile internet sepuas-puasnya.

Memang hebat,kan? Jadi apa lagi daftarlah sekarang. Dan jadilah seperti top blogger di bawah di mana diorang meng’update’ blog diorang di mana saja diorang berada dengan menggunakan p1 wimax.. memang cun dan segak arr diorang semua guna P1 W1max Wiggy! Korang pun mesti cun dan segak bila guna P1 W1max wiggy. hehe







Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS
(Visited 5 times, 1 visits today)

Comments

  1. elya says:

    huiyoo.. tapi.. kuat x covarage P1Max? coz xbyk tempat yg dpt covarage best ah.. =(

    1. FITRIHADI says:

      ye ke? takpe lepas ni diorang buat a penambahbaikan..malaysia ni baru nak membangun dalam hal2 teknologi ni :)
      .-= FITRIHADI´s last blog ..CONTEST: Apa Saya Nak Buat Kalau Diberi RM100 =-.

  2. kat kaw lembah kelang pun coverage x kuat lg…. kalo dok flat tingkat 18 kompom x dpt…. member da pernah try daa… kat meru langsung x dpt…huhu
    .-= princesseryna´s last blog ..DESKTOP WALLPAPER… =-.

    1. FITRIHADI says:

      ye ke??adoi tak tau lak P1 wimax ni jadi camtu
      .-= FITRIHADI´s last blog ..Top 10 Ping Entry Kontroversi Yang Meletup Di GengBlogger! Terima Kasih GengBlogger! =-.

  3. fina fento says:

    langkawi lagi la :|
    .-= fina fento´s last blog ..Perihal lelaki terlebih caring yang menyusahkan..#2 =-.

  4. AZIRA says:

    oh! itulah memang bergaya guna wiggy ni.senang pun senang.boleh cuba ni ;)
    .-= AZIRA´s last blog ..tiba tiba terbangun awal.selamat pagi ;) =-.

    1. FITRIHADI says:

      a’ah cuba a dulu..kalau hampeh gak boleh share dengan saya.. hehe
      .-= FITRIHADI´s last blog ..Sesi Kutuk-Mengutuk! Boleh Tak, Blogger-Blogger Perlis? =-.

  5. […] This post was mentioned on Twitter by Ahmad Fitri. Ahmad Fitri said: @ProjectAlphaMY Road Trip with My Broadband? ya why not? sekarang dah canggih maa! Thanks @p1w1max http://bit.ly/dCkMPA […]


LIKE KAMI DI FACEBOOK