Apr 192010
 



Ye Project Alpa Ruumz contest untuk Project Alpha Musim Kedua sudah pun bermula hari ini. Kepada bloggies yang tegar mahupun yang segar, jangan ketinggalan untuk menyertai Project Alpa Ruumz contest ni.

Caraya begini.
  • Setiap hari akan ada satu video terbaru tentang Project Alpha dalam website Project Alpha.
  • Kemudian, pergi ke page Project Alpha Ruumz contest, dan jawab satu soalan yang berkaitan dengan video terbaru tersebut. Setiap hari akan ada satu soalan untuk satu video terbaru.
  • Oh sebelum korang menjawab, diwajibkan mendaftar dulu sebagai member website Ruumz tu baru boleh jawab ye! Selamat Berjaya!
  • Dan jangan lupa untuk tonton video seterusnya pada keesokan harinya supaya korang berpeluang untuk menjadi daily winner atau  grand prize!

Project Alpa Ruumz contest ni menyediakan 5 pemenang setiap hari dan seorang pemenang keseluruhan (grand prize). FYI, Soalan akan dikeluarkan pada jam 12.01 AM setiap hari! dan pemenang harian akan dikira berdasarkan jawapan yang betul untuk setiap penyertaan ke 10! maknanya peserta ke 10, 20, 30, 40 dan 50 yang menjawab dengan betul akan menjadi daily winner. Apa-apa pun cuba dulu baru tau tuah korang ada ke tak. Yang penting jangan cepat berputus asa!

Jika korang menjawab kesemua 50 soalan, 3 bloggers yang menjawab paling banyak soalan dengan betul akan memenangi HADIAH UTAMA (GRAND PRIZE) !!! Bagi yang belum sempat menjawab soalan sebelumnya jangan risau! Korang boleh lagi menjawab soalan sebelumnya dan peluang menjadi pemenang keseluruhan masih lagi terbuka buat semua bloggies!

Nak tahu hadiah apa yang disediakan untuk korang? tengok bawah ni!

LIHAT JUGA:  My Version of Grooming Tips


FYI, Project Alpa Ruumz contest ini bermula dari April 19, 2010 sehingga June 7, 2010. Dan keseluruhannya ada 50 soalan keseluruhannya untuk dijawab setiap hari. Bermakna ada 50 video terbaru Project Alpha setiap hari.

Jadi tunggu apa lagi? Jom join Project Alpa Ruumz contest ni!

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.
(Visited 3 times, 1 visits today)

Comments

  1. ReD says:

    hoho.. fit dah jadi duta nuffnang :D

  2. eddy dy says:

    Tahniah..moga success slalu…mmg layakpun sbb entry2 ko bagus2…banyak infos…
    .-= eddy dy´s last blog ..18SX: GAY BUKAN BAKA TAPI PILIHAN. =-.

  3. […] X-change Link « Hey Bloggies! Project Alpha Ruumz Contest Dah Bermula HARI INI!!! […]


LIKE KAMI DI FACEBOOK