Apr 132010
 

Hi.. maaf sebab lambat nak annouce pemenang untuk kontez dialog kelakar tu. Setelah sehari semalam melakukan proses penyingkiran dan pemilihan kedudukan. ada 5 orang yang tinggal yang fit kira lawak diorang boleh tahan gak…mereka adalah;

walaupun tak ramai yang join tapi sekurang-kurangnya ada gak peserta-peserta yang sudi join kontez suka-suka ni. adoii tak sampai 20 pun..maybe perlu penambahbaikan untuk contest selepas ni.

eh dah melalut jauh dah..sorry..jadi dengan ini saya umumkan pemenang tempat pertama yang agak kreatif entry dia;
AZUAN! hadiah berupa RM50. Sila beri number akaun, nama bank dan nama penuh melalui CONTACT FIT atau nak topap RM50 bleh gak. hehe

Pemenang tempat kedua:
MIRUL! hadiah berupa sebuah MOUSE keluaran DELL. Sila tinggalkan Nama Penuh, Alamat dan No phone melalui CONTACT FIT untuk urusan poslaju.

Pemenang tempat ketiga:
BELLAROSSA! hadiah merupakan sekeping silicone mousepad. Sila tinggalkan Nama Penuh, Alamat dan No phone melalui CONTACT FIT untuk urusan poslaju.

dan disebabkan ada baki dua peserta dalam top 5 ni iaitu MAHIRA MORRISON dan DAHLIA. fit bagi topap RM5 setiap sorang. jadi, tinggalkan nama dan num phone korang melalui CONTACT FIT.

Akhir kata, Terima Kasih banyak-banyak kepada semua bloggers yang sudi men’join’kan diri. Maaf kalau ada apa-apa kekurangan. Saya hanya manusia biasa.

P/s: ada contest lumayan dari denaihati dan hadiahnya adalah 2 ketul laptop untuk dimenangi..sila terjah entry contest denaihati.com ni!

(Visited 14 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Logo Baru Fitrihadi.com

Comments

  1. […] [new update!: Senarai pemenang sila klik sini!] Hi. Disebabkan fit dah menang beberapa contest, rasanya tak patut lak fit join contest lain. Rasa segan lak kalau-kalau menang lagi. Mesti korang pun nyampah kan asyik fit je yang menang. Jadi sekarang fit pulak nak buat contest bagi sesiapa yang sudi. Contest ni bertajuk ‘Kontez Dialog Kelakar’. Kenapa nak kelakar? sebab nak ceriakan hidup semua bloggies dan fit sendiri. fit paham kebelakangan ni ramai yang bosan gila. apsal hah? peningkatan usia menyebabkan pengurangan hormon ke? hehe gurau je Jadi, apa yang korang kena buat untuk join kontez ni? […]

  2. eryfarieha says:

    wahh pemenang pertama UKMate ku. hehehe tahniah semua
    .-= eryfarieha´s last blog ..Aku tak suka berkasut. =-.

  3. intanizani says:

    tahniah winners..
    ;p
    .-= intanizani´s last blog ..apa itu exchange link? =-.

  4. hazzy says:

    tahniah semua pemenang terutama sekali
    BELLA
    .-= hazzy´s last blog ..Cara berjimat sewaktu bekerja untuk mengelakkan korang melangut tunggu gaji bulan depan =-.

  5. naem says:

    hu3..tahniah pada yg mnang,,,

  6. kyuubi_85 says:

    wah, dah ada pemenang nampaknya. tahniah2 :D

  7. hasrol says:

    Congrates to all..
    sibuk sgt skg..tak dapat nk join..haha
    .-= hasrol´s last blog ..Anugerah Terhormat Top Blogger 2010, 1st Time Serol Dapat Award =-.

  8. eh..ye ke? haha..thanks la fitri…

  9. azuan says:

    tq3..menang jugak aku hahaa~

    tahniah jugak kepada pemenang laen~
    .-= azuan´s last blog ..5 Tips Meningkatkan Tenaga~ =-.

  10. azuan says:

    aku taknak topup haha~
    nanti aku yang selanjutnya tue..
    .-= azuan´s last blog ..5 Tips Meningkatkan Tenaga~ =-.

  11. Wan Perlis says:

    tahniah kepada semua pemenang
    hadiah kongsi la :) ahaha
    .-= Wan Perlis´s last blog ..Kritikan Untuk Industri Hiburan Tempatan =-.

  12. bellarossa says:

    wah fit! happynye menang number 3..walaupun tak dpt duit rm50 tu.hehe..maceh fit.!!

  13. mirul says:

    wah..aku no 2 ar….tq fit..sori ar lambat…line wat hal..bru dpt on9…btw..tq!


LIKE KAMI DI FACEBOOK