Apr 122010
 



Bila terbaca perkataan ‘No String Attached’ ada satu benda je yang terlintas di fikiran. NSYNC! yup kumpulan pop inggeris yang dahulunya dianggotai oleh Justin Timberlake dan kawan-kawannya. Dan salah satu album muzik diorang yang berjaya adalah ‘No String Attached’. Tontonlah salah satu klip video diorang yang gempak ni! ‘Bye bye bye’ nyanyian kumpulan N’sync. Wajib tonton ye sebab ada kaitan dengan pembacaan seterusnya. :)



Tapi kali ni bukan nak bercakap pasal muzik atau kumpulan N’sync ni. ini berkaitan sambungan internet korang. Korang ingat tak dahulu betapa serabutnya nak guna wayar dan sambung dari PC ke port telefon. Pastu kena dial-up pulak dan tunggu selama beberapa minit untuk dapat sambungan. memang cukup melecehkan. dan lagi leceh kalau dial-up asyik fail je memanjang. Sakit hati beb!

So sekarang ni dah ada solution yang dapat menghilangkan serabut wayar dan otak korang. Apa nak buat? Potong potong potong. Macam dalam klip video ‘Bye Bye Bye’ oleh N’sync tu. Tali yang mengikat setiap ahli kumpulan N’sync tu dipotong supaya diorang bebas-sebebasnya. Tapi yang peliknya apsal girl tu dok kejar-kejar setiap member N’sync ni? adoii kejar lah saya. Saya single dan available lagi hehe

Oh lupa nak cakap. Korang anggaplah diri korang seperti kumpulan N’sync tu. Dan girl tu adalah P1 Wimax. Walaupun tali dah dipotong, tapi P1 Wimax akan sentiasa mengekori korang supaya diorang dapat memberikan liputan internet yang terbaik buat korang. Hah best kan.. kalaulah P1 Wimax tu seorang wanita cantik…kalaulah.. hehe



Jadi jom potong ke P1 wimax. Memang terbaik punya!

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.
(Visited 10 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  My Version of Grooming Tips

Comments

  1. bellarossa says:

    huhu.gudluck eh fit!
    .-= bellarossa´s last blog ..Kenapa Aku Nak Belajar di India? =-.

  2. ilyani says:

    arrived from init :)
    good luck for this entry!
    check mine too ^_^


LIKE KAMI DI FACEBOOK