Apr 172010
 

Iowa – Penduduk di Indiana, Michigan, the Dakotas dan Iowa terkejut kerana mengalami kejadian yang amat jarang berlaku pada malam hari Rabu lepas.



Kamera dashboard kereta seorang sherif tempatan berjaya merakam kejadian meteor tersebut di timur Iowa. Penduduk tempatan mula menelefon pihak berkuasa selepas melihat cahaya yang terang di langit dan mendengar bunyi yang bising dari langit.

Perkhidmatan Cuaca Antarabangsa melaporkan meteor tersebut bergerak melalui ruang udara pada jam 11 malam waktu tempatan. Dan meteor tersebut mungkin hanya sebuah meteor yang lemah!

Di bawah ni adalah rakaman video dari kereta sherif tersebut yang berjaya fit dapatkan dari laman web youtube! Oh video meteor yang jatuh tu diorang ulang-ulang ye.. bukan ada banyak meteor.. satu je meteor.. :)



Rasa macam meteor dah senang nak jatuh di bumi dan memecah belahkan ekosistem dunia ni. Menakutkan jugak! Korang tak rasa apa-apa bila tengok video ni?

Yang melaporkan sambil nganga depan laptop,
– fitrihadi –

*Sumber dari wishtv.com
(Visited 21 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Luahan Hati Pembaca Fitrihadi.com Terhadap Video Sebenar Perhimpunan Bersih 2.0

Comments

  1. Cerahjeff says:

    salam..nak kongsi sikit apa yang berlaku kat jepun sekarang.. sakura baru saja gugur dan sepatutnya musim bunga sudahpun beransur2 panas,tp apa yang berlaku skarang (17-4:0147),salji turun dengan lebat….klimaks dunia benar2 kacau bilau
    .-= Cerahjeff´s last blog ..Ada Apa Dengan Sadaqah? =-.

    1. FITRIHADI says:

      wah ye ke? betul-betul menakutkan..bumi dah makin tak seimbang..rasa diri ni kecik dan lemah je
      .-= FITRIHADI´s last blog ..(Al-Fatihah) Lepas Arwah Din Beramboi, Kini Achik Spin Pula Meninggalkan Kita =-.

  2. Nazz@Purple says:

    Tak berani nak bayang kan kalau bnyak..

  3. Mus says:

    tanda kebesaran Allah SWT!
    .-= Mus´s last blog ..Pengalaman Menemani Isteri Bersalin =-.

  4. Azizuan says:

    2012?
    chuak la plak
    .-= Azizuan´s last blog ..Saya Seorang Pemalas =-.

  5. bobbetonth says:

    dunia memang dah nak abes da pon….tunggu je peristiwa lagi dahsyat nanti…mari kita insafkan diri…
    .-= bobbetonth´s last blog ..Aku hampir kemalangan….terima kasih sebab tidak menggunakan signal anda wahai pemandu…(^_^) =-.

    1. FITRIHADI says:

      memang menakutkan..rasa insaf je diri ni
      .-= FITRIHADI´s last blog ..(Al-Fatihah) Lepas Arwah Din Beramboi, Kini Achik Spin Pula Meninggalkan Kita =-.

  6. hydir says:

    itu yg kecil
    cuba bayangkan kalo yg besar yg jatuh ..

    adakah kita dah bersedia?

    1. FITRIHADI says:

      nau’zubillah..rasa macam tak cukup lagi amalan..
      .-= FITRIHADI´s last blog ..(Al-Fatihah) Lepas Arwah Din Beramboi, Kini Achik Spin Pula Meninggalkan Kita =-.


LIKE KAMI DI FACEBOOK