Apr 092010
 

Hari ni ada video best untuk korang. hehe terbaik dari ladang punya. Cuba tengok camna MC Syze masak lagu lama tu sampai jadi gempak gila :)


Peeewit! hehe…


Cuba korang tengok video pertama dan video kedua…yang mana lagi gempaq! hahahaha



Lagu yang pertama tu dinyanyikan oleh kumpulan dolu-dolu iaitu Nolans dengan lagu yang bertajuk ‘I’m in The Mood For Dancing’.. Ntah tak pernah dengar pun…

Dan yang selalu aku dengar adalah lagu yang kedua ni. Bertajuk Dancin’ dinyanyikan oleh MC Syze! Memang gempak gila ar lagu mamat ni. Actually, lagu ni selalu aku dengar tiap-tiap pagi sebelum gi sekolah dulu-dulu ni. selalu sangat hitz.fm pasang tiap-tiap pagi time tu.. Memang nostalgia ar..



Korang camna? Ada tak lagu nostalgia yang buat korang teringat zaman korang dulu-dulu? Share a skit :D
(Visited 14 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Lirik | Video Muzik) Mawi, Akhil Hayy, Imam Muda - HambaMu | Lagu Tema Imam Muda

Comments

  1. bellarossa says:

    huhu fit.aku suka lagu dangdut.haha.

    1. FITRIHADI says:

      haha ni mesti kaki goyang gerudi ni :P
      .-= FITRIHADI´s last blog ..Wah! Bloggerunited.com Apa Kes ni? Takkan Kena Attack Cam Gengblogger? =-.

  2. Makiko S says:

    Hey,

    The 1st video – finally I know who sang that song. Heard it quite a number of times & roughly now that it was an old song.

    The 2nd video – creative remake version. Suitable for current taste.

    Note: I don’t listen to English songs that much, prefer to listen to local/Malay songs. A way of balancing my language ability & exposure, though.
    .-= Makiko S´s last blog ..Communication & friendship : How to utilize resources we have? =-.

    1. FITRIHADI says:

      wahh you’re really a 1 Malaysia person :) thanks for watching..
      .-= FITRIHADI´s last blog ..Wah! Bloggerunited.com Apa Kes ni? Takkan Kena Attack Cam Gengblogger? =-.

  3. paan says:

    aku suka lagu2 rock lama2..lagu search , wing , iklim.hahaha
    .-= paan´s last blog ..To all Facebook Lover =-.

    1. FITRIHADI says:

      oh kita berbeza hehe :D
      .-= FITRIHADI´s last blog ..Wah! Musim Buah Mempelam Dah Tiba! Mempelam Dan Mangga Sama Kan? =-.

  4. alyzv says:

    salam..
    suke lagu nie! (versi mc syze)
    time2 skola dulu slalu dgr lagu ni kat radio..
    tapi tak tau lak dia amik dari lagu lama tu ek, ala2 ABBA g2..hehe

    lagu2 yg sy ingt zaman skola dulu lagu2 boy band, mcm nsync, bsb, westlife..haha time tu, band mcm ni hot macam band korea skng ;)
    .-= alyzv´s last blog ..Youtube crazy~ =-.

    1. FITRIHADI says:

      hahah time tu best skit..lagu tak sakit kepala sangat..rasa cam glory ja hidup ni..sekarang lagu inggeris dah macam2 ada.. :)
      .-= FITRIHADI´s last blog ..Wah Aimi Najwa… Pipimu Tembam Macam Kuih Donat.. =-.

  5. Azrul says:

    wohohoho…sangat kreatif lagu yg remake tu…thumbs up :)
    .-= Azrul´s last blog ..Kami Prihatin…anda pula bagaimana??? =-.

    1. FITRIHADI says:

      yup dengar banyak kali pun tak bosan..sampai lah ke hari ni hehe
      .-= FITRIHADI´s last blog ..Wah! Musim Buah Mempelam Dah Tiba! Mempelam Dan Mangga Sama Kan? =-.

  6. mogobja says:

    aku salu dgr lagu ni tyme prep malam kat skola dulu :)


LIKE KAMI DI FACEBOOK