Apr 232010
 


Tak pernah ada siapa-siapa nak support cam ni!


Sebenarnya apa yang buat korang baca blog fitrihadi.com ni?

Adakah saya sudah berubah apabila sudah berpindah ke wordpress?

Statistik pembaca saya semakin berkurang dan tak macam semasa di blogspot dahulu? Apakah saya ada buat salah pada korang?

atau adakah sesuatu yang korang suka pada blog lama dan saya berubah bila di blog baru ni?

atau adakah page load fitrihadi.com ni slow? adakah susah untuk korang komen? atau adakah saya ada tak memenuhi kriteria yang korang nak?

harap boleh komen dan tegur apa yang kurangnya blog ni supaya saya terus berblogging dan tak tersungkur di gurun yang kontang ni sorang-sorang!

Dan saya nak mintak maaf kalau ada penulisan saya yang over-react dan tak dapat korang terima. serta maaf kalau ada buat salah kat korang.

Yang blur dengan pelbagai masalah,
– fitrihadi –
(Visited 3 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Statistik Pengunjung Fitrihadi.com Untuk September… Thanks Guys!!!

Comments

  1. follower2 kamu yg dulu da ilang jejak kamu kot..
    .-= DetectiveKonon´s last blog ..Peluk sakan Remy Ishak dan Rozita Che Wan =-.

  2. Omar says:

    yup, cuba check site setting untuk follower tu, ke ko copy paste code lama masuk kat sini, tu pasal hilang jejak…
    .-= Omar´s last blog ..Facebook melumpuhkan Facebook Connect =-.

    1. FITRIHADI says:

      a’ah copy paste yg lama ke baru sebab camtu yg orang ajar selalunya..adoii tu pasal a kot..ada cara tak? ke kena suruh follower lama tu unfollow pastu follow balik?
      .-= FITRIHADI´s last blog ..(Video) OST Hooperz + Lirik + Trailer = Semua Cantik, Comel Dan Peewit! Tak Tahan! =-.

  3. fiza rahman says:

    Ok jer fit, tak de yang kurang, page load pon laju. Jumlah follower ko pon bertambah lagi sorang hari ni…ahaks…
    .-= fiza rahman´s last blog ..Seluar ‘kecik’, Bilik Tidur, Air Tangan…Ada rahsia tersembunyi =-.

    1. FITRIHADI says:

      oh ok..thanks for the comment :)

  4. TMUkmkd says:

    tu masalah biasa kalau tukar :D
    sebab tak bagi tahu ke follower?
    yang dulu guna apa? blogspot? buat la satu post pengumuman :D
    .-= TMUkmkd´s last blog ..Komik Satu Muka Ubuntu 10.04 LTS =-.

    1. FITRIHADI says:

      dah buat pengumuman pun kat blog lama.. tapi ntah..masing-masing macam tak endah je..ada beberapa je yang keep touching me.. nanti a nak announce lagi kat blog lama

      1. TMUkmkd says:

        aku masa pindah pun memang jatuh teruk gak. tapi tu juga peluang untuk cari orang yang baru. macam aku :p
        .-= TMUkmkd´s last blog ..Teori Commentluv Dan Robot Spam Berbahasa Malaysia =-.

  5. kisahsensasi says:

    Takpe … teruskan update blog dan blogwalking….. yakin….

  6. hazzy says:

    setuju dgn komen no 1
    mungkin dorg semua hilang tanpa dikesan…
    nasib baik saya update blog list saya…
    .-= hazzy´s last blog ..3 permintaan khas buat birthday boy, Mr. Elvis Presjoe =-.

  7. Park Air says:

    dugaan je ni, teruskan berblogging sambil mempelbagaikan post. apa kata ko try lukis katun sekali sekala heheh.
    .-= Park Air´s last blog ..Kurang Asam Punya Orang. =-.

  8. kyuubi_85 says:

    rasanya dah hilang jejak kot. nak kena walking lebih skit la tu. :D

    Yg aku perasan dulu ko selalu buat tutorial, skrg mcm jrg.
    .-= kyuubi_85´s last blog ..Kerana Terlebih Rajin =-.

  9. Affan says:

    bro, pindahkan follower tu. blh je, tak susah sgt kot nak pindah.
    g cari tutor, ada 2 aku jumpa :)

  10. Mohd Hafiz says:

    blog ko ni mmg cool.. simple je…senang nak komen2..
    teruskan bblogging…

    1. FITRIHADI says:

      ye ke??? thanks :)


LIKE KAMI DI FACEBOOK