Apr 232010
 


Poster Filem Hooperz yang cun! (gadis-gadis je yang cun hehe)


Semalam 22 April 2010, maknanya cerita gadis-gadis cun dan comey ni dah keluar kat pawagam. Amacam? ada yang dah gi tengok? kalau belum gi ar terjah pawagam berdekatan untuk tengok filem pasal teen girls yang gigih main bola jaring ni. Tajuknya ‘HOOPERZ’. Bunyi dah macam cita kartun Disney je hehe

Apa-apa pun jom tonton preview filem Hooperz ni dulu. wah ramainya aweks-aweks yang cute bangat :p



So, best ke? Ada yang komen citer ni cam gedix je..aww haha.. ntah la.. tapi kalau korang tak suka pun takpe.. Sebab lagu untuk filem ni dinyanyikan oleh Noh Hujan dan Lan…dan diorang digelar dengan nama A.P.I. Dengan lagu bertajuk ‘Pelita’, jom layan dulu OST untuk filem Hooperz ni.



Lirik Lagu Pelita – A.P.I (ost filem Hooperz)

Tak pernah sesaat daku meragui
Apa yang telah daku temui selama ini
Tak pernah sesaat daku menyesali
Apa yang telah aku nikmati
Apa ku alami
Selagi hayat dikandung badan

Takkan ku menyerah kalah walau mimpiku musnah
Harapanku hancur sayapku patah
Kan ku pancarkan cahaya seperti pelita
Ke serata dunia yang gelap gelita
Sehingga hembusan nafas yang terakhir

LIHAT JUGA:  (Movie Review) The Expendable – Himpunan Hero-Hero Yang Otai dan Gempak Gila!

Tak pernah sesaat aku mencurigai
Apa yang telah aku kecapi setakat ini
Tiba saatnya kan ku tangisi
Pada yang pergi takkan kembali
Kembali lagi
Selagi hayat dikandung badan

Takkan ku menyerah kalah walau mimpiku musnah
Harapanku hancur sayapku patah
Kan ku pancarkan cahaya seperti pelita
Ke serata dunia yang gelap gelita
Sehingga hembusan nafas yang terakhir

Selagi jasadku belum terkubur
Selagi tubuhku belum ditimpa uzur
Pantang datuk nenek moyangku berundur

Takkan ku menyerah kalah walau mimpiku musnah
Harapanku hancur sayapku patah
Akan ku pancar cahaya seperti pelita ke seluruh dunia
Akan ku pancar cahaya seperti pelita ke serata dunia
Seperti cahaya

Malas nak cerita panjang sebab saya pun tak tengok lagi. Siapa-siapa yang dah tengok tu kongsi a komen untuk cerita ni. A’ah ada siapa-siapa nak sponsor tiket supaya fit bleh buat review filem ni? hehe Dulu dah buat review untuk filem Clash Of The Titans. Baca a.. Memang gempak!

Yang tak pandai main bola sepak,
– fitrihadi –

(Visited 22 times, 1 visits today)

Comments

  1. hazzy says:

    rasanya tak mau tengok kot…
    he he he
    .-= hazzy´s last blog ..3 permintaan khas buat birthday boy, Mr. Elvis Presjoe =-.

  2. zac zirwan says:

    aku suke lagu tuh sbb sore lan yg superb..tp x ske noh..sore x sdp..menempek je kt lagu tuh..hee

  3. farenova says:

    macam best je cite ni kan? ada juliana evans, soundtrack pun dari lan typewriter tu ka… nak tgklah huhuhuhu
    .-= farenova´s last blog ..Siapa yang rajin naik LRT, sila baca dan sumbang =-.

  4. Wan Perlis says:

    wei fit bila perlis nak ada cinema?
    .-= Wan Perlis´s last blog ..Perkara Yang Selalu Terjadi dan Tidak Disukai =-.


LIKE KAMI DI FACEBOOK