Apr 232010
 

harap korang semua tak sentap lah sebab fit terpaksa buat google friend connect terbaru sebab ada yang mengadu tak dapat update terbaru blog fit. jadi follower blog fitrihadi.com ni dah drop to zero. very the kecewa lah..adoii



hal ni terjadi sebab fit copy follower blog lama dulu ke blog baru ni..so follower blog lama yang 200 lebih tu memang tak dapat update blog baru fit ni..adoii maaflah sebab dah kuciwakan korang..

jadi siapa-siapa yang sudi follow tu boleh follow. dan yang dah follow sebelum ni harap korang tak keberatan untuk klik ‘Join this site’ sekali lagi. Maaflah sebab dah nyusahkan korang.

Dan boleh jugak kalau nak echange link kat PAGE EXCHANGE LINK ni. jemput-jemputlah ye. kalau korang dah isi borang tu fit akan approve secepat mungkin. tapi pastikan korang letak link blog fit dulu kat blog korang baru fit boleh aprove. jangan risau..pasti akan di approve kalau ada link blog fit ni kat blog korang.. kalau korang tak letak tu maaflah ye.. kata orang sama-sama memberi dan merasa.. kalau link blog korang je ada kat blog ni macam mana saya nak sama-sama merasa..

harap semua ni tak nyusahkan korang.. lagipun saya tengah prob ni..hidup..teman hidup..dan dot dot dot..adoii

tu je..thanks semua!

yang tak lepas dari buat salah,
– fitrihadi –
(Visited 6 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Ben Ashaari Semakin Menghampiri RedMummy! Fitrihadi.com Pun Nak Terlibat Sama. hehe

Comments

  1. joegrimjow says:

    hehe
    xpe
    slow2 ok la tu

    cam la ku ni trebabit same
    ;)
    .-= joegrimjow´s last blog ..antara champagne, hot choclate dan carlsberg =-.

  2. bh says:

    friend connected probs? aiyakkk
    .-= bh´s last blog ..Kisah Penglipur Lara =-.

    1. FITRIHADI says:

      sorry bro..terpaksa buat baru..memang salah saya sebab ikut je cakap orang adoiii
      .-= FITRIHADI´s last blog ..(Kecewa) Tolong Tegur Jap Blog Ni! =-.

  3. ReD says:

    OLOLOLO~ cian dia…T_T

    haip! jangan lupa letak my link.heheh
    .-= ReD´s last blog ..~ ACER ASPIRE ONE UNTUK DIMILIKI SECARA PERCUMA SEBAGAI HADIAH HUJUNG TAHUN 2010 ~ =-.

  4. ROCKprincess says:

    tue arr pasal…
    tunggu ur post kat google reader tp xder…
    padahal I dah follow…
    nie baru kuar…
    huhu…

    xper2…
    pelan2 ek…
    .-= ROCKprincess´s last blog ..Come Dig In!!!!! =-.

  5. Wan Perlis says:

    huh bahaya jadi camni
    nak cari follower blk

  6. eddy dy says:

    aku pun x dapat update blog ko ni…letak kat my bloglist x boleh..sbb tertera kat situ x kan ada update dri laman ni…patutlah dalam senarai blog yg aku follow x jumper list fitrihadi.com..dah delete yer…
    .-= eddy dy´s last blog ..NYAWA ITU BERHARGA. =-.

    1. FITRIHADI says:

      eh ye ke??sekarang kalau letak dalam bloglist ada update tak? naya kang kalau feeds blog ni rosak.. hehe
      .-= FITRIHADI´s last blog ..CONTEST: Apa Saya Nak Buat Kalau Diberi RM100 =-.

  7. Affan says:

    Salam bro.
    Ko kena pindah kan follower.

    Dulu pakai blogspot ke?
    blh je kalau nk pindah follower dr blogspot ke WP self hosted ni


LIKE KAMI DI FACEBOOK