Apr 072010
 

erm sedikit kecewa..tinggal lagi 5 hari. masih tiada sambutan terhadap kontez dialog kelakar tu. malas nak cita panjang..mood pun agak swing mengalahkan period girl or menopous women. kalau takde sambutan gak takpe a. saya hanya melakukan yang terbaik untuk rakan bloggies. selebihnya terserahlah kepada korang nak terima ke tak…

kepada yg bising kerana memperlekehkan contest-contest di beberapa blog, yup bergelak ketawa lah korang kerana hanya tahu condemn blogger yg buat contest untuk menjatuhkan air blog blogger tu sendiri, tapi masih tak sedar dunia ni hanyalah pinjaman dari-NYA semata-mata. bukankah lagi baik untuk sama-sama membantu sesama bangsa.

P/s: maaf kalau terkasar bahasa. bahasa bukan saja jiwa bangsa, tapi jiwa perasaan jugak.

– fitrihadi.com’s crew –

(Visited 7 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Contest L untuk Liyana

Comments

  1. DaHLia says:

    erk…ade gak ke ngutuk pasal adekan contest???
    .-= DaHLia´s last blog ..Benjy hanya rujuk Internet cara proses syabu!! =-.

  2. kyuubi_85 says:

    huhu. teruk aa ada yg nak ckp mcm tu. ish3. aku nak juga join tapi tak pandai aa buat lawak ni. huhu. ada 5 hari lg kan? baek, aku g carik ide dulu
    .-= kyuubi_85´s last blog ..Din Beramboi, Gone Forever =-.

  3. farhana says:

    Nanti ku cube.. Heehee.. :)

  4. bellarossa says:

    huit2 fit jangan emo fit.. mybe diorag xde kesempatan je nak join..aku nak join.aku dah jumpe gambar..tapi aku lupa aku amik kat blog mane tah.. tak tahu nak bg credit gambar tu cmne.. t aku cube join ye fit. senyum2..huhu
    .-= bellarossa´s last blog ..Gambar gigi yang aku cabut. =-.

  5. deusXmachina says:

    Bersabar la Fit…
    Ada hikmah semua ni
    .-= deusXmachina´s last blog ..Macam Biasa La Kan =-.

  6. intanizani says:

    byk nye hadiah
    kaya betul la fit ni
    jap g nak join lah….
    ;p

  7. REDBLOODSNOW says:

    sape yg mempelekeh tuh ea? keji arr wat gtu. ko sbr je ea fit. dorg jeles kot..hehe
    .-= REDBLOODSNOW´s last blog ..Berhujan Ke Wedding Reception :P =-.

  8. Park Air says:

    wah aku x perasan pulak, sori.. aku cuba masuk kalu dan..
    .-= Park Air´s last blog ..Kadang-kadang Kita Perlu Berbohong. =-.

  9. Wan Perlis says:

    aku rasa hadiah dah cukup best
    mgkn hg kurg promo kot


LIKE KAMI DI FACEBOOK