Apr 282010
 

Salam blogwalking!

Tadi baru je saya terbaca di blog sharinginfoz pasal alexa rank ben ashaari dan redmummy. memang alexa rank diorang dah dekat. macam formula 1 dan motoGP je. hehe



Apa-apa pun, tabik gak dengan bro ben ni. dalam setahun dua ni tak pernah dengar pasal jejaka yang digelar ben ashaari ni. tup tup keluar GengBlogger dan nama Ben ashaari ni pun keluar sekali. kalau nak tau siapa dia boleh lah terjah blog Ben Ashaari ni.

Oh tajuk tu? napa? takleh ke fitrihadi.com nak terlibat sama? hehe ye sejak blog ni dirasmikan dalam bulan Mac 2010 sehingga hari ni, rank alexa fitrihadi.com semakin meningkat.. dan fit pun pelik kenapa cepat je naik rank tu. kalau tak caya cuba tengok caption rank alexa yang fit ambik setiap hari ni.



Apa pun fit nak ucapkan terima kasih kepada blogger-blogger yang sudi terjah blog saya dan juga yang telah menyokong blog fitrihadi.com ni. Dari sehari ke sehari saya akan mempertingkatkan kualiti dan isi blog ni. Supaya korang terus suka dan menyokong blog fitrihadi.com ni walaupun blog ni cuma blog picisan je.

Best wishes!

Yang tak pernah masuk lumba lari,
– fitrihadi –
(Visited 18 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Jom Serbu Blog Larian!

Comments

  1. eryfarieha says:

    hahaha
    jauh lagi la kite neh
    hebat la ben tu
    .-= eryfarieha´s last blog ..Saya tidak mengejar populariti. =-.

    1. FITRIHADI says:

      a’ah memang hebat ar diorang tu

  2. Wan Perlis says:

    semoga trafik blog aku jugak cepat naik
    .-= Wan Perlis´s last blog ..Soaljawab bersama Wan Perlis =-.

    1. FITRIHADI says:

      amin hehe
      .-= FITRIHADI´s last blog ..Love World Love Sloggi =-.

  3. kyuubi_85 says:

    wah, best la ko fit. aku rank sejuta lebih dgn alexa ni. huhu

    *kenapa comment luv tu x update latest entry aku tu?
    .-= kyuubi_85´s last blog ..Kerana Terlebih Rajin =-.

    1. FITRIHADI says:

      maybe feed blog bro tak update lagi kot..cuba guna ping kat feedburner…
      .-= FITRIHADI´s last blog ..CONTEST: Apa Saya Nak Buat Kalau Diberi RM100 =-.

  4. fina fento says:

    wau..tahniah encik fit. majulah blogging untuk negara :D
    .-= fina fento´s last blog ..Perihal lelaki terlebih caring yang menyusahkan..#2 =-.

    1. FITRIHADI says:

      thanks..ye ye majulah blogging untuk negara! hehe

  5. ReD says:

    pandai kucing tu pose..hehe
    .-= ReD´s last blog ..~ PUAS AKU BERFIKIR TAPI MASIH TAK DAPAT JAWAPANNYA. HAIHHH ~ =-.

    1. FITRIHADI says:

      hehe mestilah..kucing terbaik punya :p
      .-= FITRIHADI´s last blog ..CONTEST: Apa Saya Nak Buat Kalau Diberi RM100 =-.

  6. Meow says:

    minta kucing satu…ghe ghe

    kite pun dah semakin berkurangan alexa…

    1. FITRIHADI says:

      dah kurang??maybe sebab kurang visitor kot..cuba naikkan bilangan visitors tu mungkin alexa akan naik :)
      .-= FITRIHADI´s last blog ..Top 10 Ping Entry Kontroversi Yang Meletup Di GengBlogger! Terima Kasih GengBlogger! =-.

  7. Park Air says:

    heheh aku dok angka ke 2 juta liun!
    .-= Park Air´s last blog ..Aku Pun Nak Ada Butang Like Jugak! =-.

    1. FITRIHADI says:

      ye ke?? takpe usaha ar lagi :) komik bro memang dah best tu..
      .-= FITRIHADI´s last blog ..CONTEST: Apa Saya Nak Buat Kalau Diberi RM100 =-.

  8. Kuji says:

    wahh….hebatnya! mereka memang hebat dalam bidang masing2.

    tahniah . usaha tangga kejayaan…tu copy buku rekod cikgu sekolah rendah dulu..
    .-= Kuji´s last blog ..Nak Balik Malaysia =-.

    1. FITRIHADI says:

      a’ah diorang memang mantop a..hehe thanks
      .-= FITRIHADI´s last blog ..Sesi Kutuk-Mengutuk! Boleh Tak, Blogger-Blogger Perlis? =-.

  9. […] superb a.. segala macam tips dan tutorial ada..but sekarang dia dah pindah ke WordPress…alexa rank blog baru dua tu pun bukan main mencanak lagi naik..apa rahsia dia guna? cuba korang tanya dia..pelik tul.. dia bagi blog dia mandi bunga ke apa..ish […]

  10. Ermilia says:

    slow2 kayuh..xper..lama2 kang, naik la ranking tue

  11. Affan says:

    yang tak pernah masuk lumba lari?
    lol.
    aku suka part tu. hehe


LIKE KAMI DI FACEBOOK