Apr 112010
 

[Sticky post - sila scroll ke bawah untuk entry terbaru!]



Kalau korang nak Laptop Acer Aspire One ni yang bernilai RM1299 secara percuma, jom terjah entry contest denaihati ni. Ada 2 laptop untuk dimenangi!

Contest ni diberi tajuk ‘Hidup Untuk Memberi’. Memang sesuailah kan sebab denaihati.com ni dengan bermurah hatinya, ‘hidup untuk memberi’ nak memberi dua laptop Acer.

Hanya tiga sahaja syarat yang dikenakan kepada blog yang berminat untuk menang laptop Acer Aspire One :

1. Mendaftar untuk menjadi peserta ‘Hidup Untuk Memberi’ dengan membuat entri bebas tentang contest dan tinggalkan komen penyertaan diruang komen, link penyertaan di CommentLuv dan jangan lupa masukkan ayat saya tahu contest Hidup Untuk Memberi dari blog : contoh saya tahu contest “Hidup Untuk Memberi” dari blog http://fitrihadi.com.


2. Follow @ http://twitter.com/denaihati

3. Follow @ http://facebook.com/denaihati

Selebihnya korang bleh terjah entry contest ‘Hidup Untuk Memberi’ tu. Thanks!

Iklan Komuniti Malaysia ini dibawakan khas untuk korang oleh fitrihadi.com dan denaihati.com!

P/s: Saya tahu contest “Hidup Untuk Memberi” dari blog dahliajournal.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  18 Responses to “Wahhhhh! Acer Aspire One (Worth RM1299) To Be Given Away! It’s real! Betul-Betul Free Beb! [Sticky post]”

  1.  

    [...] 2. Fitrihadi[dot]com [...]

  2.  

    alahai….thanks ya fit :)

    all the best for us..meh kita komen bebanyak..gali entry :)
    .-= DaHLia´s last blog ..Ini serius!!….Ada blogger nak bagi Notebook ACER ASPIRE ONE FREE!!! Untuk kita berdua sahaja!! =-.

  3.  

    ini karang, disapunye lagi pulak karang hadiah laptop ni *sambil ketuk2 jari kt meja*
    .-= ReD´s last blog ..~ PENGAKUAN BERANI MATI -> AKU MENGANDUNG! ~ =-.

  4.  

    semoga berjaya
    menang lappy tu jual kat aku rm300 dah la
    ahaha
    .-= Wan Perlis´s last blog ..Kritikan Untuk Industri Hiburan Tempatan =-.

  5.  

    akan diusahakan!
    dari hari tu duk cakap macam ni..tapi tak jalan2 juga..hehe
    .-= hasrol´s last blog ..Anugerah Terhormat Top Blogger 2010, 1st Time Serol Dapat Award =-.

  6.  

    biar betul?

  7.  

    wow so cool.. all the best to the contestants =)

  8.  

    semoga berjaya kepada blogger2 yg dah join contest tu.. kite tengok sape yg bertuah.. hehe.. :D
    .-= Anarm´s last blog ..Jom menang Laptop Acer Aspire One Percuma =-.

  9.  

    Selamattttttttttt memegang lappy free~
    .-= miss lolly´s last blog ..5 lagu Malaysia yang paling aku menyampah :( =-.

  10.  

    satu kontest yang menarik.. tapi tak ada masa untuk join.. anyway others.. good luck!
    .-= boss´s last blog ..Email Yang Mendebarkan =-.

  11.  

    Terima kasih join contest
    .-= denaihati´s last blog ..Hikmah di sebalik ujian Allah swt =-.

  12.  

    [...] Fitrihadi dot com (PR0) – [...]

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>