Mar 262010
 

Malam ni fit search video yang best-best kat youtube besides of video kelakar. Memang bila fit bosan, youtube lah tempat fit melampiaskan nafsu perasaan boring ni. Yang paling menaikkan nafsu perasaan yang tengah bosan selalunya adalah video kelakar. Search je la ‘blooper’ ke ‘funny’ ke ‘joke’ ke memang gusi korang sentiasa basah. Pernah ke gusi kering? tipu a. Putar alam je ayat gusi kering tu haha

Jadi malam ni, disebabkan takde idea dah nak search video apa kat youtube, fit nak try layan lagu yang best-best dari barat. maybe yang bukan internationally tapi lebih kepada locally barat..fit masukkan keyword ‘music video’. jeng jeng jeng (sebut tau. haha cam cik epal lak), ada satu video ni yang agak menarik.


Tajuk lagunya adalah ‘Her Morning Elegance’ dari penyanyi Oren Lavie. Memang cukup mengasyikkan telinga. Macam berada di tengah-tengah bandar yang tengah hujan..tak pun macam korang dan pasangan korang di tengah padang rumput yang hijau dan luas dengan korang tengah baring-baring..cewahh berangan je lebih…haha just nak imagine camna rasanya peacefulness tu :)

tapi video klip ni semuanya dibuat atas katil. Memang amat kreatif sehingga music video ni dicalonkan untuk Best Short Form Music Video dalam Anugerah Grammy 2010. memang tabik lah video ni.. rugi kalau korang tak tengok..

LIHAT JUGA:  (Video Klip | Lirik Lagu) Wanita Seluruh Dunia - Projek Pistol


Tapi kalau korang nak tahu Oren Lavie ni bangsa Israel. Disebabkan perkataan ‘Israel’ ni dah buat fit kurang minat dengan Oren Lavie ni. Adoii tapi serius, lagu Her Morning Elegance ni best gila. Nak minat lagu je tak salah kan? hehe

P/s: Apa lagu yang boleh buat korang rilex? lagu ‘Her Morning Elegance’ ni tak cukup rilex ke?
(Visited 57 times, 1 visits today)

Comments

  1. farhana says:

    Macam ala2 kartun lak nengok.. Heehee.. Morning elegance tu.. Baru bangun tido punye elegance.. Huhu.. Seriously.. Nice juge.. :)

    1. F I T says:

      memang nice..lagu dia best a..hehe
      .-= F I T´s last blog ..Kontez Dialog Kelakar Fitrihadi.com =-.

  2. zati says:

    cool…best jgk lagu ni :)
    .-= zati´s last blog ..Cash Out Nuffnang Earning =-.

    1. F I T says:

      heh semestinya

  3. aizuddin says:

    kretip gila dyorg..klakar pun ada..camne r boleh terpikir nak wat camtu..huhu
    .-= aizuddin´s last blog ..Konsert Live Streaming Sempena Perasmian HSBB =-.

    1. F I T says:

      kita pun tak terpikir…bila buat video cikai2 je.. hehe
      .-= F I T´s last blog ..Kontez Dialog Kelakar Fitrihadi.com =-.

  4. chekgu naman says:

    pergh..download ni.
    .-= chekgu naman´s last blog ..Tak semestinya kita di atas, kita takkan jatuh =-.

    1. F I T says:

      download jangan tak download :D

  5. Hazirah al-Barakbah says:

    haa sudah lama tengok video ini. mmg sgt teruja lah. hebat keja diorg smua
    .-= Hazirah al-Barakbah´s last blog ..Perutusan Dari Tanah Suci Makkah =-.

    1. F I T says:

      a’ah kreatif gila..ini baru betul2 gempak

  6. MrRollies says:

    wah!!
    creative giler babengg!! haha xD
    .-= MrRollies´s last blog ..Bloggers Penipu! =-.

    1. F I T says:

      a’ah memang respek a orang yg bagi idea buat video ni

  7. Amir says:

    menarik ar video ni. :D
    .-= Amir´s last blog ..Derita blog kehabisan bandwidth =-.

    1. F I T says:

      yup enjoy :)

  8. fina fento says:

    oh..pernah tgk vid ni..memang best..:P
    .-= fina fento´s last blog ..Jatuh sayang =-.

    1. F I T says:

      dah lama ke video ni? hehe ketinggalan zaman skit saya ni :P

  9. rahsia hebat says:

    aku ingat citer x elok tadi..kuakuakua..

  10. […] gegaran muzik dapat merangsang (seperti senaman untuk otak) maka itu terdapat ramai sekali genius muzik terdiri dari kaum Yahudi. Seterusnya ke darjah 1 hingga 6, anak anak Yahudi akan diajar metamatik berkonsepkan perniagaan […]

  11. PinkyLucia says:

    hahaha.. lenguh aku tengok dia bergerak.. hahaha.. comey je..

  12. pilotHans says:

    mmg creative abis…i like…add to fav utube aku jap..huhuhu…kadang2 kite tido klo forward leh jd menarik gak..tp kalo vid aweks laa..klo guys..errk..what? haha..

    anyhow nice clip…


LIKE KAMI DI FACEBOOK