Mar 292010
 

erm dah menjadi trend skang ni untuk tag mengetek orang..eh mengetag orang..sejak dari friendster..sejak dari myspace sampai lah ke blog..tag ni menjadi salah satu cara untuk korek hidup orang walaupun ntah betul ke ntah tak ke. bak kata kevjumba yg menjadi icon video untuk audition project alpha TV Star;

You don’t really know the person on the internet.

tapi setakat suka-suka ni ok je..bila berblogging ni, nak mengenal seseorang tu jadi lebih dipercayai dan terbuka. but still perlu berhati-hati. macam kisah redmummy. colleague dia sangka dia ni nite person sebab pakaian dia memang stylish dan ada class. tapi bila colleague dia baca blog redmummy tu baru dia tahu yang dia salah sangka. baru dia tahu yang redmummy tu seorang ibu yang penuh tanggungjawab kepada keluarga. hah kan? kalau tak caya gi a godek entry terawal redmummy tu haha

oh terbebel lak..siang tadi bermalas-malasan, malam ni dah berbebel-belelan..gilo ko apo? heh jom baca tag terbaru ni..erm kali ni tag dari cik bellar0ssa lagi..rajin sungguh kaum-kaum hawa ni buat tag..kitorang yang guys ni pun dah terkena tempiasnya adoii


terbangga sekejap tengok poster ni haha


Siapakah diri anda di rumah?
erm saya anak bongsu..so? oh takde maknanya jadi anak manja..haha bila dah besar ni semua benda kena berdikari..minggu ni mak takde dia gi Perak lagi. so terpaksa masak sendiri untuk makan. jadi cheh fit jap.. setakat goreng ayam, buat lauk masak kicap atau sup tu bleh a..nak buat sedap-sedap gi kedai a.. dan fit juga seorang yang pendiam di rumah.. duk la nganga depan laptop..tak nganga depan laptop nganga depan TV..kalau dah bosan sangat keluar lah naik motor sorang-sorang merayau. gini lah hidup orang bujang haha

Siapakah diri anda di samping rakan anda?
Siapa? Kawan lah.. apa lagi? erm tatau nak describe camna..kena tanya diorang..tapi time tolong kita tolong..time diorang senang, kita dilupakan. oh ter’emo’ sampai menjadi nelayan ke laut lak

5 perkara anda idamkan yang belum tercapai;
1. Nak beli kereta.. gen-2 boleh?
2. Nak beli rumah..
3. Keja dari rumah..
4. Pusing keliling Malaysia dengan bakal isteri..then baru gi luar negara..
5. Nak berhenti berangan dan nak semua impian tercapai

Siapakah nama pasangan anda?
Mrs. Fit

Ceritakan 5 perkara yang paling anda suka tentang pasangan anda.
1. Senyuman dia yang memikat kalbu.
2. Suara dia unik dan sweet.
3. Rambut dia ikal mayang bak puteri kayangan.
4. Bibir dia merah bak delima merekah.
5. Mata dia sayu bak pagi yang redup.

Bila tarikh anda couple?
Err soalan agak peribadi hehe

Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda?
yg ni pun agak peribadi

Lagu tema cinta anda.



I feel like a song without the words
A man without a soul
A bird without its wings
A heart without a home
I feel like a knight without a sword
The sky without the sun
cos you are the one
LIHAT JUGA:  Award Hari Ahad – Hari Orang Jarang Online Dan Sibuk Dating

I feel like a ship beneath the waves
A child who’s lost its way
A door without a key
A face without a name
I feel like a breath without the air
And every day’s the same
since you’ve gone away

I gotta have a reason to wake up in the morning
You used to be the one that put a smile on my face
There are no words that could describe how I miss you
and I miss you everyday
yeah

and I’m never gonna leave your side
and I’m never gonna leave your side again
still holding on girl
I won’t let you go
cos when I’m lying in your arms
I know I’m home

They tell me that a man can lose his mind
Living in the pain
Recalling times gone by
And crying in the rain
You know I’ve wasted half the time
And I’m on my knees again
’till you come to me
yeah

I gotta have a reason to wake up in the morning
You used to be the one that put a smile on my face
There are no words that could describe how I miss you
and I miss you everyday
yeah

and I’m never gonna leave your side
and I’m never gonna leave your side again
still holding on girl
I won’t let you go
I lay my head against your heart
I know I’m home
I know I’m home
I know I’m home

and I’m never gonna leave your side
and I’m never gonna leave your side again
still holding on girl
I won’t let you go
cos when I’m lying in your arms
I know I’m home

Apa perubahan yang anda inginkan dari pasangan anda itu?
Tiada apa. saya terima dia seadanya.

TAG?
Sapa yang baca ni dan belum buat, i shoot u with this tag hehe ntah la..malas nak tag orang.. kengkadang bila tag takde respon sangat.

Actually i got no couple lah..camna nak jawab tag ni? merapu je lah ye hehe btw thank to cik bellar0ssa for this tag.

P/s: err ada siapa-siapa yang muntah? mintak maaf sangat-sangat hehe

P/p/s: korang tanak hadiah ke? jom a ramai-ramai masuk kontez ni!

(Visited 8 times, 1 visits today)

Comments

  1. Wan Perlis says:

    dah byk kali aku jumpa tag ni. femes jugak
    tag pun blh up kan trafik blog kita :)
    .-= Wan Perlis´s last blog ..WanPerlis – ini blog baru saya =-.

    1. F I T says:

      a’ah betul tu..tag, award, terjah-terjah semua boleh naikkan trafik..tak byk pun, boleh a skit2. bro buat a..saya tagged bro haha

  2. maddox says:

    banyak betul follower blog hang. kena menuntut nih. bley ka ta bley? haha.

    btw, contest tu nk kna submit cena? dlm email ke apa?

    1. F I T says:

      tu follower dari blog lama..campur dengan blog baru..makin lama blogging makin ramai a follower..dah dua tahun aku berblogging ni :)

      buat entry la kat blog hang.. ikut syarat2 dia tu..jangan lupa letak banner hehe join a..meriahkan contest tu :)

  3. mas cute says:

    oy oy..dah ada gf baru ker?

    1. F I T says:

      ish mana ada..kan tertulis kat bawah tu takde couple..sedih a.. haha :P

  4. mas cute says:

    hahaha…dah tu..yang bibir merah la…mata redup la.. duk bayang bidadari mana plak? or ur xgf image tu?
    .-= mas cute´s last blog ..pabila ~~~ =-.

    1. F I T says:

      oh itu.. no komen.. haha teka la :P

  5. bellarossa says:

    hahaha.. great job fit!! ala sesekali kena tag pe salahnya..leh kenal kau kan lol.

    1. F I T says:

      ye lah..kenal la sangat hehe
      .-= F I T´s last blog ..Fit.charity – Supportlah Konsert Amal Kau Dihatiku =-.

  6. Amieynna says:

    alamak dah terbaca..
    kene tagged la ni eh?
    hehe…

    nway.. saya pun nak jd one of ur follower..
    bleh?

    1. F I T says:

      haha buat la kalau rajin..

      boleh je.. :)


LIKE KAMI DI FACEBOOK